reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
hej

ja te zjuz po kawie, nawet dwoch i zapewne niedlugo bedzie 3cia !

krapyka : powodzenia w pracy...A jesli masz mozliwosc wziac kolejny urlop juz w pazdziernikowe wakacje, no to super! nieduzo zostalo! ledwie szkola sie bujnie i znow 2 tygodnie off :)

a co do ciezarnych naszych do chyba mnie ciekawosc zezre...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zoe : a pewnie zrob sobie dluzsze wakacje, a co tam! :)

dobra... zapodalam szpiega !
kasia byla aktywna wczoraj o 12:45 wiec raczej jesczz enie urodizla, no chyba ze popoludniu/wieczorem pojechala na porodowke, czy w nocy czy dzis rano i moze rooodzi!!!LOJEJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuu!!! i tak nic bue wiem...!!!!!:nerd::baffled::baffled::-D:-D:-D:confused::confused::baffled::baffled::happy2::happy2::happy2::happy2::baffled::baffled::confused::confused::-D:-D:baffled::baffled::nerd:

wiesz, ja jestem przekonana , ze one juz albo sa wtrakcie albo juz naprawde niedlugo urodza:)^powitamy bebusie juz niedlugo!!!!

w pazdierniku dlugich wakacji nie biore bo maz juz wykupil bilety na gwiazdke do Polski na 3 tygodnie ..... wiec mimo ze RTT mam to i tak zawsze za malo wolnego jest:)

witam

no i wyszlo szydlo z worka, kto ma najlepsza forme !!! ta , ktora nie szarpie sie caly dzien z dzieckiem !!!!:)
gratulacje yasemin !!!
co wkoncu zjadlas ?

:-D:-):-D:-)

ostatni oficjalny dzien wakacji, jutro szkola!!!!
boze jaks ie ciesze ze tyo moje dziekco a nier ja musi do niej chodzic :-D:-):-):-):szok::szok::szok::-D:-D:-D:szok::szok:;-):-):-D

:-):-D:-D:-):-D:-) no nie wiem czy najlepszą, bo ostatnie posty to już oczy na zapałki - myślę, że korona należy się Tobie z dwójką chłopców, a idziesz ze mną łeb w łeb :-D

yasemin : hej :)
A jelsi maz nie widzi siebie we francji, a tyz kolei w Pl... to czy mysleliscie o jakiejs innej mozliwosci ? UK ? szwajcaria ? DE ?

a w szpitalu po porodzie to zalezy... srednio 3dni po naturalnym, po CC ok.6-7 dni

jeju...GODZINA W... Czas sie zmobilizowac na mega prasowanie w trakcie siesty malego :/ jak zwykle przeliczam2-3h siesty na ilosc stron ksiazki... a dzis to bedzie kurna ilosc kolumn ubranek... :/ zdecydowanie wole strony ksiazki...
w piatek daje malego do garderie na adaptation, przechodzi do innej starszej grupy, nowe panie wiec znow musi sie zapoznac, tym bardziej ze nawet w samym budynku juz daaaaaaaaaawno nie byl... Godzina to bardzo malo wie cjuz wiem co robie! plan jets taki : parkuje sie przed leader pricem ( kupuje pieluchy bo musze, braknie) zaprowadzam malego do G. wracam do auta na parkingu z ktorego nikt mnie wywali ( bo kupilam pieluchy i moze zaraz po cois jeszcze wracam!!!!) i .... siedze w aycie i przez 40-45 min czytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozniej id epo malego ( na drugiej stronie ulicy jest garderie jakies 100m nizej!)
dobry plan dobry!!!! piatek jeszcze daleko, ale najwazniejsze to miec plan ! :)

hehe widzę pełna organizacja - to już taka choroba matek ;D

Josephine u nas jest tak, że generalnie ja się widzę w każdym innym miejscu na świecie poza Pl, a druga strona nie widzi się w żadnym innym miejscu na świecie po za Pl - Mądrość Salomona przydałaby się jak nic ! Póki co tkwimy tak w zawieszeniu i czekam nie wiem na co ... na cud ?

reklama
1 pralka wyprasowana...czekaja jeszcze jakies...yyy...trzy ...i czwarta sie pierze przez jeszzcze godizne :)

yasmein : to torszke kurka ciezko z deyczyja bedzie jelsi ty wszedzie poza PL a maz nigdzie indziej jak w PL... az sie mam ochote za^pytac co ten twoj maz tak w tej polsce kocha ...??????

Do góry