reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

sapadam spac bo przy was zaraz bede atakowac lodowke.... (nie wspomne ze po seksie kiedys wcinalam w lozku kabanosy i jogurt naturalny.....). tym oto optymistycznym akcentem wylaczam kompa:)))) à demain!!!

reklama
dziulka : ale fajnie wam sie udalo z data!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u nas maz z poczatku wrzesnia jest :)
a odnosnie twojej kolezanki z LO, to ja jetsem wlasnie taki paszczur... w szkole musialam udawac z eide do kibla zeby sie najesc bo nie moglam doczekac do przerwy, hipoglikemia !!!! pozniej w Lo oczywiscie wszyscy lacznie z kolegami mnie nakryli..i uchodzilam za spedzajca zycie w sklepiku szkolnym Obiekt zartow ze strony kolegow, ae takich niegroznych niezliosliwych, bardziej na zasadzie droczenia sie

jeja dziewczyny wracajcie ! bo jeszcze pomysle ze dyrdymaly nsobie wkrecam od 10 lat i poczuje sie mlodo !!!!!! gdzie wy o 00:18 !!!???!!! ;))))))))))))))))))))

Dziulka szczypiorek heheh dobre chyba sklonowany i potrójny :-D
ja za pizzą to nie koniecznie od wielkiego dzwona, a McDonald codziennie do znudzenia, a potem miesiąc lub więcej przerwy i na kebaby przechodzę jak kebaby się znudzą to wracam do frytek - grunt to mieć urozmaiconą dietę :-D:-)
;-) Boże! na własne życzenie jakiegoś świństwa się nabawię - ale co tam, na diecie byłam raz w życiu i nie koniecznie mam ochotę to powtórzyć - nie piję, nie palę to się nażreć chociaż po świńsku mam prawo ;D

Optymistyczny akcent udany ;D

A co do koleżanki, która pochłaniała jedzenie, a byłą chuda jak szkieletor to wierzę ! Moja przyjaciółka ma tak samo buzia jej się nie zamyka, ale drzwi od toalety również i tak przy wzroście 171 waży ok 53 kg !!! Już tak ma i nawet po ciąży będzie chuda jak patyk. Daleko patrzeć.... spójrzmy na naszą Jospehine ;)

Ostatnia edycja:
Josephine dziewczyny chyba wymiękły... ja nadal jestem bo nie mogę się zdecydować co mam zjeść - marzy mi się zdrowy obiad jakieś gołąbki, pulpety, ale wyboru wielkiego nie mam... :dry: Chyba znowu padnie na frytki ... Już drugi raz dzisiaj. Ewentualnie na kanapkę z pastą z tuńczyka mniammm

witam

no i wyszlo szydlo z worka, kto ma najlepsza forme !!! ta , ktora nie szarpie sie caly dzien z dzieckiem !!!!:)
gratulacje yasemin !!!
co wkoncu zjadlas ?

ostatni oficjalny dzien wakacji, jutro szkola!!!!
boze jaks ie ciesze ze tyo moje dziekco a nier ja musi do niej chodzic :-D:-):-):-):szok::szok::szok::-D:-D:-D:szok::szok:;-):-):-D

Josephine i mi sie wlasnie nie chce do mojej szkoly isc. i zrobie sobie jeszcze tydzien wakacji. a co ! kawa zaliczona. wczoraj taki mnie skorcz zlapal ze nawet mowic nie moglam.
a jeszcze wracajac do tematu macierzynstwa to mi sie to wszystko wlaczylo jak dalam malej cyca. milego dnia!

reklama
czesc dziewczyny ja juz w biurze wakacje niby 3 tygodnie ale jakos mialam wrazenie ze tylko pare dni trwalo.... snif przeczekac do pazdziernika trzeba bedzie:) ale jedzeniowy temat zapodalyscie , ze az sie glodna zrobilam!!! wczoraj wrocilismy z wakacji a u nas echo w lodowce.... juz liste robie sobie bo mi sie pracowac nie chce hahahaha pozdrawiam

Do góry