reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

magda: racja...temat rzekaaa

za to teraz ja sie pocuzlam dotknieta grupa ludzi zazerajacyhc sie czipsami i popijajacych cola
tylko z eja jesczze zre frytki i kebbay i popijam piwem
i na sport nie chodze... spalam na kanapie. z ksiazka - precyzuje :)

reklama
MAGDA u mnie podobnie, mam lat 35 (we wtorek sie ochleje!!!!) i Leane ma 3 (27wrzesnia). i tez mysle drugie czy nie? sama jestem jedynaczka, i wiem ze to wcale nei jest takie cool. i mysle- od nowa przechodzic nieprzespane noce pieluchy zabkowanie?? czy dac se siana. z drugiej strony jakbym teraz strzelila drugie to daloby rade bo leane idzie do szkoly wiec jakby nei bylo dzidziusiem mialabym sie keidy zajac. no i wiek...kurde sama nei wiem... mam ochote ale tak pol na pol... jak nie teraz to keidy bla bla bla;;;;najlepiej jakbym urodzila bez ciazy drugie dziecko od razu odchowane haha

magda: racja...temat rzekaaa

za to teraz ja sie pocuzlam dotknieta grupa ludzi zazerajacyhc sie czipsami i popijajacych cola
tylko z eja jesczze zre frytki i kebbay i popijam piwem
i na sport nie chodze... spalam na kanapie. z ksiazka - precyzuje :)

nie przejmuj sie - ja tez popijam piwsko:))) moglabym plywac w basenie piwa ( po godzinie basen bylby pusty a ja zasikalabym sie na amen chyba), chipsy tez zre:))))))))) zamiast kebabow to ja pizze kocham:)))

Dziulka opis grubszych koleżanek mnie powalił

A o żarciu to nic nie piszcie, dziwię się, że mój żołądek jeszcze nie odmówił mi posłuszeństwa :-D jak już bedę kiedyś tam w ciąży to nawet się nie zorientuję bo ja na co dzień jem jak kobieta w ciąży - ciastka czekoladowe, chipsy, batoniki, frytki - mąż do dzisiaj mi wypomina jak kiedyś o 1-2 w nocy barszcz biały gotowałam bo zgłodniałam, a smażenie frytek ok północy albo szybki wypad do McDonald o 1 w nocy to normalka - wystarczy, że na głos powiem ZJADŁABYM COŚ - to mąż od razu pyta czy do McDonald jedziemy ? :-D

Ostatnia edycja:
dziulka : ty mas ztak jak ja, tyle ze ja ciut wczesniej i bardziej sknadlicznie ...te zbym chciala bez ciazy, gotowe przez bociane wynoszone...i prawie rok temu lub teraz zaraz juz! a powoli zacyznam sie wycofywac z imprezy... po prawie rocznej ciszy i koljenej sporej roznocy wieku miedzy dziecmi... ps; pizze tez lubie ;) i chinczyka i sushi i wszystko co gotowe i w cyzm Palcy maczac nie musze. i kaloryczne, zeby dlugo potrzymalo :)

reklama
YASEMIN to dobra artycha jestes z zarciem:) a wygladasz jak?? szczypiorek??? mialam kumpele w LO ktora nie jadla tylko ZARLA a chuda jak pies. w ciagu 6 lekcji potrafila zjesc 4 bulki wypic 4 butelki oranzady albo coli...
ja bardziej QUICK wole niz MC DO .... a najbardziej pizze z DOMINO PIZZA!!!! jezuuuuuuuuuuuuuu to moglabym zrec nawet rano do kawy:)))))))))

a co do panienek to znam 3 osoby urodzonego 3 wrzesnia tak jak ja:))) w tym moj tata:)))

Do góry