reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

Nie wiem, ja od 5 lat robie zakupy przez net i nigdy nic nie brakowalo, ale moze w 78 oszukuja klientow czesciej, natomiast nie o tym chcialam jak piszesz prelevement to zobaczylam oczyma duszy nianie pobierajaca probki jak policja kryminalna i sobie mowie po co???i dopiero momencik o to zrozumialam ze o co innego chodzi :):)

reklama
anucha : nie wiem czy oszukuja, moze nawet nie... tlumacze sobie zeto raczej pospiech i wielkie miasto ( wowczas) i mnostwo zamowien i sila rzecyz niedopatrzenia sie zdarzaja
ps. dobre z tym prelevement... hehehhee Nie no az takich rzeczy niania na dziaciach nie robila :)

zoe : hej :) spokojnego rozpakowywania sie :) zajrzyj pozniej na kawe i napisz jak bylo :)

krapyka : co u ciebie ?

yasemin : spisz ???? czy od rana mas zmotywacje na angielksi? tylko nie pisz ze tak !!!

Hej.
Naczytałam się niemiłosiernie przed chwilą, dopiero Was czytam od tych wielu dni i nazbierało się pełno tematów :-D.
Nastraszyłyście mnie tymi nauczycielkami, co się o pracę biją, bo ja jak teraz się przeprowadzę to przecież też sobie muszę pracę znaleźć, a na dodatek z noworodkiem i przedszkolakiem w domu to ja nie wiem, kto mi ją da :baffled::confused:.
Coś jeszcze miałam napisać, ale nie pamiętam, co :crazy: pamięć mi szwankuje ostatnio.
Jeśli chodzi o mojego męża to mam go serdecznie dość (w życiu bym nie przypuszczała, że kiedykolwiek tak powiem).

A mi kawa wystygla......jestem wciaz na wsi kolo la roche sur yon.wracamy dopiero w niedziel.nie lubie tak na ostatnia chwile ale jadis cudem znalezlismy pracownik i zaklada dachowke na ostatnia domku à ze mon maz mimo zebudowlancem nie jest tylko(tylko skrzypkiem ) to lubi dogladac prac .a ze dach zaklada to mon skrzypek na dachu w swoim zywiole jest !!!!!

krapyka : nie moge ze skrzypka na dachu ! :)))))))))))) Niech skrzypek tylko na paluchu uwaza i rece... zeby sie skrzypek emerytury nie pozbawil ;)

ps. ty o sdomku, wykonczeniach a ja wlasnie a prpso tematu siedz ei szukam..;dalej szukam.
IU juz nie wiemy czy dans les terres w glusyz i wielki teren czy blizej morza a mniejsyz badz nawet o zgrozo - cos czego nigyd nie bralam pod uwage : maison de viulle typowy, z wyjsciem prosto na chodnik, po prostu blizniak bezogrodka, na chodniku... fajne widzialam 2 w miasteczku ktore bardzo lubimy 15min od deuaville nie wiem nie wiem nie wiem.

reklama
Kasiu nie martw sie kazdej nas sie zdaza albo zdazywiole tak moment ze meza chetnie bysmy przyslowiowym walkiem trzepnely ! Kiedy rodzisz ? Juz niedlugo co ?a wjakim zawodziebedziesz szukac pracy ? Tu w les sables chyba dopiero zaczniesz szukac bo w polce juz nie bedziesz mieszkac :) pozdrawiam i meza zaklada cardio nie walkuj :)

Do góry