reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z FRANCJI!

Och chciałabym, żeby mi te skurcze przeszły, ale chyba się na to nie zapowiada :-(
No nic, zobaczymy co to będzie. Zaczynam się bać. Nie chcę bez potrzeby jeździć do szpitala, ale też wolałabym się nie spóźnić.
Wiedziałam, że to trudne, ale teraz widzę jak bardzo :-(

reklama
Areaksa jak pomoc. Jesli pilnie potrzebujesz cos z doprawki to moge poszukac w rzeczach mojego malego, przeprac dzis wieczorem i Ci dowiesc bo ja chyba mieszkam najblizej??

Dzięki Anucha ale w razie czego mój K. powinien sobie poradzić z dokupowaniem(chyba). Bo w sumie ciuszków trochę mam tylko, że ich jeszcze nie wyprałam :no:
Mam skurcze plus minus co 7 minut. I nadal siedzę jak głupia zastanawiając się co robić. Josephine to tylko ja :zawstydzona/y:

[SUP]a co ma doudou do poziomu szkoly to ja nie rozumiem[/SUP]
boje sie ze postapia dosc mocno z maluchami i na chama zabiora dudusie a moja wtedy dostanie ataku histeri....
a szkola jest wlasnie taka troche na à l'ancienne ze nie ma glaskania po glowce z tego co slyszalam tylko dyscyplina.

AREAKSA skurcze co 7 min a ty w domu jeszcze???

dzisiaj dostalam dola jak cholerai ryczalam... moje male dotad dziecko w czwartek juz idzie do szkoly...zejde na zawal..... normalnie nie moge...patrze na nia i wyje....

reklama
areaksa sie pewnie odezwie za tydzien juz d zdzidziusiem:) dziulka nie przejmuj sue dzieci rosna ucza sie szkola im dobrze robi a my sie starzejemy tylko my babki jak wini jestesmy im starsze tym lepsze!!!! nosek do gory z drugim albo trzecim ci latwiej bedzie:)

Do góry