reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Nastolatków - pogaduchy

Madlen jestesmy na bb od lat nakpierw byly niemowlaki, przedszkolaki a teraz nastolatki- czas leci

Hana dzieciaki tez chca swoje miec tajemnice, Trzeba to uszanwac :tak:

Moj starszy syn mowi Ze w czwartek maja luzniejszy dzien w szkole

reklama
dokladnie czas leci,a dzieci rosna i zaczynaja sie problemy...
zdecydowanie bardziej wole takie male,co jeszcze nie pyskuja niz starsze :-D

Madlen to dopiero poczatek , za 2-3 lato to dopiero bedzie bal :-D

Moj wlasne przyszedl do domu, gral z kumplami w pilke :-D

oj beatka - no wiem - i często musze się hamować w swej ciekawości

właśnie miałam krótkie spięcie z młodą--- no wiem ze dużo zadają---ale gada ze nie ma siły już odrabiać lekcji i zgłosi jutro nieprzygotowanie (2 już w tym semestrze - i ostatnie) a dopiero początek marca--powiedzialam ze owszem - może ale to nie znaczy ze przebimba wieczór na lapie-------oj wsciek był na mnie:cool2: czy jestem za surowa??:-p

Hej dziewczyny znikam na trochę bo mi znowu Mila choruje dośc powaznie. Jak tylko wyjdziemy z infekcji to bede. Pozdrawiam i siły dla nastalatków. Mój dostał dwie 5 i +3, więc jest poprawa i widac na razie skutek planu.

Hana nie jestes surowa,ja jestem taka sama,
ale wiem ze jak nie krzykne,nie zmusze do nauki to dzieciaki oleja sprawe..<tak bylo u mnie> wiec ja z tych matek,ktore gonia do ksiazek...kiedys dzieci mi za to podziekuja ,a teraz niech sie na mnie wkurzaja :-D
mloda juz wsiaknela moje gadanie i na razie poki co ze szkola problemow nie mamy,znaczy sie lekcje robi ,sama bez mojego gadania i wie ze musi sie uczyc,gorzej z mlodym,on jeszcze buja w oblokach a lepsze od nauki sa gry..,ale czasami dostaje olsnienia i tak sam z siebie siada do lekcji ;-)
Wisienka i tytaj &&&& za corcie a tobie duzo sily :))

U mnie dzieciaki chore, młody zapalenie krtani, córa zapalenie gardła, więc szpital w domu.

madlen79 witaj :-) Widzę, że mamy córcie z tego samego rocznika, tylko moja młodsza o pół roku.

Beata2710 gratuluję pochwały.

Wisieńka gratuluję ocen, fajnie że plan skutkuje. Zdrówka dla córci.

Czesc

Wszystkim chorowitkom zycze Duzo zdrowia

Zadawanie zadawaniem, ale z drugiej strony- to troche przesadzaja.
nie dosc Ze Trzeba odrobic lekcje to jeszcze Duzo sie uczyc.
uwazam Ze program w pl szkolach jest przestazaly.
polowa matrerialu jest niepotrzebna, dzieciaki zalicza I nic w glowie nie zostanie.

reklama
wampi,zdrowka dla was ;)
beata tez mysle,ze w PLtroche przesadzaja z ta szkola...za duzo od tych dzieci wymagaja i to takie rzeczy,ktore w pozniejszym zyciu nie sa potrzebne

u nas dzisiaj deszczowo...po ponad dwutygodniowej przerwie mamy deszcz :-D
zmiana cisnienia i juz to odczuwam..caly dzien mi gowa peka

Do góry