reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Wiadomość od Blu:tak:
Adaś jest już z nami:-) 3790. Poród superekspres 1,5 godziny od wyjazdu z domu:-)

Blu dzielna jesteś bestia:-) Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Blu ale jesteś ekspresowa!!

GRATULACJE!! Teraz to trzeba akwarium kupić bo same Rybki w domu ;).

Roksi przekaż gratulacje i pozdrów Blu esemesowo choć pewnie już dawno to zrobiłaś.

Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Natalki i Zosi :).

A z przyziemnych rzeczy to ja po 2 dniach odprawiania urodzin M już sie ruszac nie mogę... wokół wszyscy sie odchudzają a ja wprost przeciwnie ... a miałam się wziać za siebie w poście... Cóż , od jutra do piątku się poograniczam bo w sobotę znów 3cia część urodzin...

ale dziś imprezowo na forum:-D
Malaga Tobie też niewiele tygodni zostało;-)
powiększa nam się rodzina marcowa:-)

Ostatnia edycja:
witajcie

Sto lat dla Zosi i Natalki

roksi jesteś niezła :-D
blue wiem jak to jest... fajnie się mówi....
co do roweru to Krzyś ma taki dosyć duży rower, że w zeszłym roku nóżki mu trochę wisiały, ale w tym roku myślę, że będzie już dobry, także nie będziemy kupować...
my urodzinki robimy za tydzień, bo moja siostra też ma w środę, wiec akurat...

mysmy fuksem znaleźli rowerekw piwnicy zapomiany przez teściów hehehehheh
a mały ma taki niby kładzik który dostał na roczek i dopiero teraz do pedałków dosięga ale uparty był i na siostry jezdził rowerku nie dosięgając pedałków

BLU gratulacje mega szybkiego porodu
Witamy Adasia :))))))))))))))00

reklama
Do góry