reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej
moja córa cofnęła się i robi siku na nocnik:szok: ostatnio posikała majty i nakrzyczałam na nią:zawstydzona/y::sorry2: a córcia poszła do swojego pokoju i stwierdziła że będzie robić siku na nocnik i uwaga prawie się nie posikuje:szok::szok::szok:

Blu tak Natalka spała zawsze dobrze w nocy:tak: czasami zdarzały się np przy ząbkowaniu jakieś płacze ale w sumie to nie mogę narzekać;-) Pszczółka znów dziś pospała od 20 do 7:30 zjadła mleko, pobawiła się pół godziny i śpi dalej:-)

reklama
Dzien dobry :)

Mam urlop (musieliśmy zaległy wybrac) i siedzę z M w domu. Oczywiście za dobrze być nie może bo on wstał tak jakbyśmy do pracy szli a poza tym się uwstecznia jeśli chodzi o sikanie ... Byliśmy dzis spytac o zapisy do przedszkola i w lutym dopiero będą wnioski do pobrania (internetowej rekrutacji u nas jeszcze nie ma). Jak juz wrócilismy i zamykalam bramę i poszlam wyjąć M to ten zakomunikował , że się posikał :/. I mial zlane wszystko poza czapką i kurtką !!!! I fotelik tez posikany!!! 2 dni temu zagapil sie na jakies zabawy dla dzieci w necie i zlal tapczan !!Normalnie jakis ciężki tydzien ma...

Roksi ale masz dobrze z Mają!! Młody to zaczal noce przesypiac chyba jak mial ponad rok. A Natalka widać dojrzała do nieposikiwania :).

Ide jutro do fryzjera z sobą i przy okazji po raz pierwszy w życiu z Mateuszem :), do tej pory sama go obcinałam ale nie było widać, ze krzywo prez te jego loki ;).

Hej dziewczyny wybaczcie moja nieobecnośc ale dokuczał mi ząb musiałam go wyrwac i prawie tydzień mi z kalendarza wyleciał mimo wyrwanai ciągle boli jadę na prochach non stop nie śpie nie jem zbytnio w piątek mam wizytę u chirurga
przy wyrwaniu zemdlałam i to juz 2 raz mi sie takie coś zdażyło wiec ewidentnie jestem uczulona na tego typu znieczulnie nie wiem jak mi będa leczyć zęby na żywca sobei już nei dma robic raz sie zgodziłam po 1 zemdleniu

do tego doszły te bóle głowy dziś byłam na kontroli wyniki nie najlepsze zrobili mi jeszcze dzis próby żółtaczkowe czy coś takiego
musze iśc do ginekologa i albo zmieni mi tabletki albo musze z nich zrezygnować bo źle się dzieje a tutejszy ginekolog nawet nei wspomniał ze trza robić specjalne badania co kilka meisięcy by sprawdzać czy jest oki więc możliwe że stąd te bóle głowy

wiec nei najlepeij u mnie a tak to dzieci zdrowe jak ryby chyba te mroziki wypędziły bakterie
Maks po wystepie dla dziadków a Zuza ma we wtorek 2 lutego i gra gówną role Maryji wow mus z kamera iśc hehehhe

Hej :-)

Roksi - ale Ci dobrze z coreczkami :tak: moja jeszcze nieraz teraz sie budzi w nocy :sorry2:

Agatulka - oj bidulo :-( wspolczuje ...

ja na temat snu dzieci się nie wypowiadam:no:, nadal wstaję w nocy:baffled:

Agatulka oby juz cię nie bolało;-), dobrze że w domku wszystko dobrze:tak:

Debiutanko ja tez zawsze sama obcinam Piotrka, ale on ma proste włoski, więc tu trzeba fryzjerskich umiejętności, których mi chyba brakuje, bo mały często nosi "schody":-D

A my Ignaszka obcinamy maszynką do włosów :-) Michalince na razie się wytarły włoski, ciekawe czy będzie miała takie gęste jak brat? Ignacy pojechał na ferie z tatusiem do babci, troche mi pusto i cicho w domu...

Ewelina, ja też wstaję :-(. Tak raz lub dwa razy się młody budzi i woła mamunię ;-).

Dzisiaj kupiłam naklejki ze zwierzątkami i naklejaliśmy na blat od krzesełka. Wieczorem tata skomentował, że ładne naklejki, a K. na to "Ładne, noooo. Sam kazałem ponaklejać". Dyrektor się cholerka znalazł :-D;-)

Hej
moja córa cofnęła się i robi siku na nocnik:szok: ostatnio posikała majty i nakrzyczałam na nią:zawstydzona/y::sorry2: a córcia poszła do swojego pokoju i stwierdziła że będzie robić siku na nocnik i uwaga prawie się nie posikuje:szok::szok::szok:

Blu tak Natalka spała zawsze dobrze w nocy:tak: czasami zdarzały się np przy ząbkowaniu jakieś płacze ale w sumie to nie mogę narzekać;-) Pszczółka znów dziś pospała od 20 do 7:30 zjadła mleko, pobawiła się pół godziny i śpi dalej:-)
brawo dla Natalki!!
U nas znowu problem z kupką, wczoraj nie robił, a dzis to z płaczem zrobił, ale tak jak ostatnio... jejku, niech mu się juz ta choroba skończy tro mam nadzieję, że skończą się też te problemy z kupką....

reklama
Do góry