reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

magda: no własnie, zdrowia życze na wszelki wypadek.

Ale mi się nie chce rano wstawać,, bue... o której wstajecie dziewczyny?? Ja ok 6.00.. musze mieć dla siebie zawsze chociaż 20 minut na kawe i internet zanim mi się dzień zacznie.. bo inaczej nieszczęśliwa jestem strasznie.

blu no mo chłopak zapędy dyrektorskie:)))

roksi szczęściara... ja to sobie pierwszy raz pospałam jak Michał miał gdzieś z 8/10 miesięcy.

agatulka a matko, biedaczko... to się nacierpiałaś.. współczuję.. ból zęba gorszy od bólów porodowych moim zdaniem

reklama
cześć...
był trochę przeziębiony, ale pani dr na wszelki wypadek dała nam eurespal i inne syropki przeciw kaszlowi i gorączce....ale jest już coraz lepiej, przedwczoraj byliśmy na spacerze, wczoraj -nie, bo było wietrznie....

hej, nudzi mi się a jednocześnie nic nie chce, jak się jest samemu to nawet nie ma po kim sprzątać:-(
próbowałam Miśce dać soczek jabłkowy, ale efekt był taki: łyk- pluj, łyk - pluj i potem musiałam ją przebierać. Niestety ona jest z tych cycolubnych:-D

hej, nudzi mi się a jednocześnie nic nie chce, jak się jest samemu to nawet nie ma po kim sprzątać:-(
próbowałam Miśce dać soczek jabłkowy, ale efekt był taki: łyk- pluj, łyk - pluj i potem musiałam ją przebierać. Niestety ona jest z tych cycolubnych:-D
:-D:-D:-D

az mi sie przypomnialo jak dalam Malej pierwszy raz banana to sie tak kwasila jakby cytrynke dostala :-D

hej:-)
ja dziś z Pszczółką byłam na szczepieniu:tak: N wręczyła babci koszyczek z kwiatkami i tak się zawstydziła że zapomniała co miała powiedzieć:-D niedługo idzie do drugiej babci może tym razem się uda;-)

a mój Ignaś dziś świętuje z prababcią u niej, m upiekł rogaliki topione, instrukcje musiałam udzielać mu przez tel:-):tak:
roksi, jak tam Pszczółka przybrała? bo ja mam dawać zupkę z glutenem i próbować owocki, soczki, ale najpierw zupkę:tak: kaszkę nie za bardzo, bo Michaszka i tak dość dobrze wygląda:-D

Ostatnia edycja:
hej

magda myślisz że to po syropkach takie kłopoty?

Piotrek robił laurki dla babć:tak:, dzisiaj M zawiózł jedną do szpitala, bo teściowa jest na badaniach, a drugą wręczymy, jak pojedziemy na weekend;-), ja muszę też swoją babcię odwiedzić:tak:

kaskada, ja tez wstaję o 6-tej;-), bo na 7 do pracy, a że mam blisko, to nie tracę czasu na dojazd:-)

roksi, jak tam Pszczółka przybrała? bo ja mam dawać zupkę z glutenem i próbować owocki, soczki, ale najpierw zupkę:tak: kaszkę nie za bardzo, bo Michaszka i tak dość dobrze wygląda:-D
Soppana Maja przybrała prawie 900g przez 4 tygodnie:tak: waży teraz 5660g:tak: porównywałam z Natalką to starsza mając 3 miesiące miała 6000g:tak: Maja od 2 tygodni jest tylko na butelce:tak: już niedługo mogę doczekać się pierwszych zupek, kaszek i soczków:tak:

reklama
Do góry