reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Agatulka, to dawaj znać jak będą jakieś przeceny Elefantenów ;-)

Ale niefajnie, że jesteś chora :-(.

spokoo jak będe mieć info o promocji dam znak lub gdy ja nic nie będe chciała kupić na mojej zniszce też dam znać :))) mam chyba 10 % stałej i co jakiś czas 25%

hej

a u nas kryzys chorobowy trwa dalej:-(

kaskada współczuje:-(, straszne to było, dobrze że pomoc szybko nadeszła

moje jak miały ospe to po kilka kropek to wspólczuje że je tak wysypało

a co do choroby gorączka przesła ufff katar mneijszy tylko kaszel zobaczymy jutro bez klientów więc luzik a piątek pokuruje sie w wyrku moze sie uda być choć zdeczko zdrowszym na sobotę :-p:-p

mąz wyjął puzzle Mikołajowe a tu nie kilka obcji tylko gigantyczne puzzle heheh to się nabrałam ale tam szał układania jest

Hej, ja też ledwo żyje, dzieciaki dają popalić, Ignaś troche kaszle,więc siedzi w domu, musze go wykurować bo w sobote chrzciny Michalinki. Niby tylko 7 osób, ale troche roboty jest.

Agatulka ja cię rozumiem dlaczego chodzisz mimo wszystko do pracy:tak: zdrówka życzę:-)

Soppana mam nadzieję że pogoda wam dopisze w sobotę:tak:, żeby spacerek do kościółka się udał;-)

Agatulka lepiej uważaj na siebie bo teraz dużo osób choruje a najgorsza choroba jest niedoleczona i późniejsze powikłania:szok: kuruj się kochana i oszczędzaj ile się da:tak:

Soppana ja dziś miałam dzień że najchętniej trzasnęłabym drzwiami i poszłabym do pracy:szok: oby do września i wysłać starszaka do przedszkola;-)

Blu opowiadaj brzusio duży, masz jakieś smaki:confused:;-)

oj faktycznie jakos cichutko u nas dzisiaj bylo ...

wszystkim chorowitkom duuuzo zdrowka zycze :tak:

Roksi - ja mialam dzisiaj smaka :-p i gyrosa zrobilam ;-)

reklama
Dzień dobry!

Wpadłam na szybciutkiego posta przed pracą;-)

zdróweczka dla chorujących!!!

blue mierzysz się w pasie? dobrze, że ja tego nie robiłam bo bym się załamała:-p wiesz przecież, że w odpowiednim czasie się ich pozbędziesz:tak:

soppana mam nadzieję, że przygotowania do chrzcin obędą się b ez chaosu:tak:

roksi jak Majeczka? lacido działa? Nati już teraz by dużo w przedszkolu skorzystała, ale już trza do września poczekać;-)

Do góry