reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
witam u nas pogoda ładna a miarę tzn słonko świeci bo zimno już bedzie cały czas :pP

Ewelina buziaki od cioci netowej dla młodego nei miało gdzie mu wysypać bidulek

Roksi super że kupki się normują :))

Magda ja ostatnio zasypiam z dziećmi hehhe i kurcze lepeij sie wysypiam na ichnych łózkach a to dobre

Miloku to teraz jesteście jedna wielką rodzina pod 1 dachem to chyba fajnie zawsze wesoło i z kim pogadać oby szybko sie reszta rzeczy przywiozła i było z głwoy

agatulka ja mam już stary, wyleżany materac, a kupno nowego to pewnie taki sam koszt jak kupno tapczanu, który by też ładnie wyglądał w pokoju i wygodnie by sie siedziało...

hej,

mamy przełom w chorobie, bo mały dzis lepiej spał:tak:, już nie gorączkuje, a krostki zaczynaja zasychac:-), tylko jeszcze szczypie go przy siusianiu:-(
teraz moge pomyśleć o tym , że będziemy mieli z głowy to wstretne choróbsko:-D

roksi, jak sie udał spacerek;-)
agatulka buziak przekazany:-), dziekujemy:tak:

hej,

mamy przełom w chorobie, bo mały dzis lepiej spał:tak:, już nie gorączkuje, a krostki zaczynaja zasychac:-), tylko jeszcze szczypie go przy siusianiu:-(
teraz moge pomyśleć o tym , że będziemy mieli z głowy to wstretne choróbsko:-D

roksi, jak sie udał spacerek;-)
agatulka buziak przekazany:-), dziekujemy:tak:

tak teraz juz z głowy

dzieciaki odebrana mężuś szybciej z pracy wrócił musi tak częsciej wpadać :cool2::cool2:
poszukiwanei stroju na bal zakączone sukienka trafiona
za cygankę przebieramy ją- jest i chustka z cekinkami wisiorki sobie założy był taki genialny kapelusz z nietoperzami i szpiczasty ale młoda go nie chciała więc nie wciskaliśmy

idę leniuchowac bo 4 dni na 2 zmianę mnie czekają więc pewnie większy ruch może byc popołudniu i zobaczę jak sie pracuje z nowymi ludzmi bo teraz dopiero wyjdzie bo klienci będa

Ewelina spacerowałyśmy 3 godziny:szok: biegłam szybko do domu bo cyc pękał;-)

z kupkami było tak we wtorek była, w środę była, czwartek nie i dziś nie:confused2: kurcze a było tak fajnie:confused2: zobaczymy dziś jeszcze młoda pomasuje i dam jeszcze lacido bo położna mówiła że można dwa dziennie:tak:

w niedzielę wybieramy się na chrzciny ale nie zabieram Pszczółki do kościoła bo zimno, tłoczno, zarazki tylko zabiorę ją na imprezkę:tak:

hej :-)

a my dzisiaj calkiem milusio dzien spedzilismy ;-)wybralismy sie za zakupki - kupilam Malej bluzeczke i sobie spodnie w Zarze :tak: majtusie disney-a i jeszcze pare gadzetow ;-) wiec jestem zadowolona:-)

Ewela - dobrze ,ze Piotrkowi coraz lepiej :tak:

Roksi - i jak kupka po 2dawce byla?

Cześć Kobitki....

ja na chwile bo od paru dni mam taki wstrępty nastrój że szok....ze wszystkimi sie kłóce wiec nie chce Was "zarazic " ;-);-)odliczam dni do wyjazdu, bo w pracy nerwy , w domu i pozostali w rodzinie oczekują że zawsze bede tryskała humorem i bede miała uśmiech na ustach a ja mam ochote gdzieś wyjechać w jasną chol....i mieć święty spokój od wszystkiego

Roksi super że Pszczółka juz ładnie robi kupki, mam nadzieje że dzisiaj też Ci zrobi:-):-)

Ewelinka buziole dla Piotrusia, teraz juz macie z górki;-);-)

Agatulka ja mam tak samo, wygodniej mi na łóżku Tusi niż na naszym

miłego wieczorku wam zycze

reklama
roksi super, że spacerek udany ;-) mam nadzieję że Pszczółka zrobi dzis kupkę.
Ja dzis nigdzie nie byłam, bo moja siostra wyszla z młodym na spacerek, widział prawdziwe roboty itp jutro mam małą imprezkę w domku, przychodzi chrzestny mój z żoną i jego córka ze swoją córką także fajnie będzie myślę :-)

Do góry