reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ewelina, biedny Piotruś :-(
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witam u nas pogoda ładna a miarę tzn słonko świeci bo zimno już bedzie cały czas P
Ewelina buziaki od cioci netowej dla młodego nei miało gdzie mu wysypać bidulek
Roksi super że kupki się normują )
Magda ja ostatnio zasypiam z dziećmi hehhe i kurcze lepeij sie wysypiam na ichnych łózkach a to dobre
Miloku to teraz jesteście jedna wielką rodzina pod 1 dachem to chyba fajnie zawsze wesoło i z kim pogadać oby szybko sie reszta rzeczy przywiozła i było z głwoy
Ewelina buziaki od cioci netowej dla młodego nei miało gdzie mu wysypać bidulek
Roksi super że kupki się normują )
Magda ja ostatnio zasypiam z dziećmi hehhe i kurcze lepeij sie wysypiam na ichnych łózkach a to dobre
Miloku to teraz jesteście jedna wielką rodzina pod 1 dachem to chyba fajnie zawsze wesoło i z kim pogadać oby szybko sie reszta rzeczy przywiozła i było z głwoy
magdajucha
mamunia Krzysiunia
agatulka ja mam już stary, wyleżany materac, a kupno nowego to pewnie taki sam koszt jak kupno tapczanu, który by też ładnie wyglądał w pokoju i wygodnie by sie siedziało...
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hej,
mamy przełom w chorobie, bo mały dzis lepiej spał, już nie gorączkuje, a krostki zaczynaja zasychac:-), tylko jeszcze szczypie go przy siusianiu:-(
teraz moge pomyśleć o tym , że będziemy mieli z głowy to wstretne choróbsko
roksi, jak sie udał spacerek;-)
agatulka buziak przekazany:-), dziekujemy
mamy przełom w chorobie, bo mały dzis lepiej spał, już nie gorączkuje, a krostki zaczynaja zasychac:-), tylko jeszcze szczypie go przy siusianiu:-(
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
hej,
tak teraz juz z głowy
dzieciaki odebrana mężuś szybciej z pracy wrócił musi tak częsciej wpadać
poszukiwanei stroju na bal zakączone sukienka trafiona
za cygankę przebieramy ją- jest i chustka z cekinkami wisiorki sobie założy był taki genialny kapelusz z nietoperzami i szpiczasty ale młoda go nie chciała więc nie wciskaliśmy
idę leniuchowac bo 4 dni na 2 zmianę mnie czekają więc pewnie większy ruch może byc popołudniu i zobaczę jak sie pracuje z nowymi ludzmi bo teraz dopiero wyjdzie bo klienci będa
Lajla83
Ewelina spacerowałyśmy 3 godziny biegłam szybko do domu bo cyc pękał;-)
z kupkami było tak we wtorek była, w środę była, czwartek nie i dziś nie kurcze a było tak fajnie zobaczymy dziś jeszcze młoda pomasuje i dam jeszcze lacido bo położna mówiła że można dwa dziennie
w niedzielę wybieramy się na chrzciny ale nie zabieram Pszczółki do kościoła bo zimno, tłoczno, zarazki tylko zabiorę ją na imprezkę
z kupkami było tak we wtorek była, w środę była, czwartek nie i dziś nie kurcze a było tak fajnie zobaczymy dziś jeszcze młoda pomasuje i dam jeszcze lacido bo położna mówiła że można dwa dziennie
w niedzielę wybieramy się na chrzciny ale nie zabieram Pszczółki do kościoła bo zimno, tłoczno, zarazki tylko zabiorę ją na imprezkę
Sandi
hej :-)
a my dzisiaj calkiem milusio dzien spedzilismy ;-)wybralismy sie za zakupki - kupilam Malej bluzeczke i sobie spodnie w Zarze majtusie disney-a i jeszcze pare gadzetow ;-) wiec jestem zadowolona:-)
Ewela - dobrze ,ze Piotrkowi coraz lepiej
Roksi - i jak kupka po 2dawce byla?
a my dzisiaj calkiem milusio dzien spedzilismy ;-)wybralismy sie za zakupki - kupilam Malej bluzeczke i sobie spodnie w Zarze majtusie disney-a i jeszcze pare gadzetow ;-) wiec jestem zadowolona:-)
Ewela - dobrze ,ze Piotrkowi coraz lepiej
Roksi - i jak kupka po 2dawce byla?
Cześć Kobitki....
ja na chwile bo od paru dni mam taki wstrępty nastrój że szok....ze wszystkimi sie kłóce wiec nie chce Was "zarazic " ;-);-)odliczam dni do wyjazdu, bo w pracy nerwy , w domu i pozostali w rodzinie oczekują że zawsze bede tryskała humorem i bede miała uśmiech na ustach a ja mam ochote gdzieś wyjechać w jasną chol....i mieć święty spokój od wszystkiego
Roksi super że Pszczółka juz ładnie robi kupki, mam nadzieje że dzisiaj też Ci zrobi:-):-)
Ewelinka buziole dla Piotrusia, teraz juz macie z górki;-);-)
Agatulka ja mam tak samo, wygodniej mi na łóżku Tusi niż na naszym
miłego wieczorku wam zycze
ja na chwile bo od paru dni mam taki wstrępty nastrój że szok....ze wszystkimi sie kłóce wiec nie chce Was "zarazic " ;-);-)odliczam dni do wyjazdu, bo w pracy nerwy , w domu i pozostali w rodzinie oczekują że zawsze bede tryskała humorem i bede miała uśmiech na ustach a ja mam ochote gdzieś wyjechać w jasną chol....i mieć święty spokój od wszystkiego
Roksi super że Pszczółka juz ładnie robi kupki, mam nadzieje że dzisiaj też Ci zrobi:-):-)
Ewelinka buziole dla Piotrusia, teraz juz macie z górki;-);-)
Agatulka ja mam tak samo, wygodniej mi na łóżku Tusi niż na naszym
miłego wieczorku wam zycze
reklama
magdajucha
mamunia Krzysiunia
roksi super, że spacerek udany ;-) mam nadzieję że Pszczółka zrobi dzis kupkę.
Ja dzis nigdzie nie byłam, bo moja siostra wyszla z młodym na spacerek, widział prawdziwe roboty itp jutro mam małą imprezkę w domku, przychodzi chrzestny mój z żoną i jego córka ze swoją córką także fajnie będzie myślę :-)
Ja dzis nigdzie nie byłam, bo moja siostra wyszla z młodym na spacerek, widział prawdziwe roboty itp jutro mam małą imprezkę w domku, przychodzi chrzestny mój z żoną i jego córka ze swoją córką także fajnie będzie myślę :-)