reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja własnie wróciłam z rozmowy i udało sie dostałam pracę mam już umowę więc ufff lżej mi od 12 zaczynam szkolenia potem ruszamy w sklepie
tam mi ulżyło juz szybko znalazłam pracę jednak

reklama
Blu to będą synusie mamusi:tak: będziesz kocioł obiadów gotować w nastoletnim synów;-) a mój m będzie przez swoje księżniczki przeciorany po sklepach:-D

Blu gratulacje.....3 facetów w domu :szok::szok::szok:oby oni koło ciebie skakali a nie odwrotnie:-D:-D

Agatulka gratuluje pracy....oby ci się spodobała i dała satysfakcję ;-);-)

a moja filia cała zagilusona i nawet ja nie moge iśc na zwolnienie, bo juz 3 sprzedawców nie ma :szok::szok: najgorsze że moja Tuśka też zaczyna mieć katarek....

hej!

Odreagowuję stres w kuchni - w 2 godziny zrobiłam na jutro obia 2 daniowy i szarlotkę, Zosia pomagała więc kuchnia jak po wojnie:confused:;-)

100 lat dla sandi pewnie świętuje urodzinki i dlatego nie zagląda:-)

blu ja proponuję już Karolka z gotowaniem zaznajamiać bo dla męża może być za późno a dla Bobasa za wcześnie:-D a tak samej dla 3 chłopa to ciężko:-D

agatulka moje gratulacje:-)

reklama
Blu, moze nie będzie tak źle z gotowaniem:-D, teraz młodzież coraz bardziej samodzielna jest:cool2: i to jeszcze oni cie wyręczą;-), fajnie że bobas zdrowy i wszystko ok:tak:

Roksi a ty trzeci poród to opykasz w domu:rofl:,

Madzik, potrafisz odreagować stres w kuchni:confused: to dobrze:tak:
a co do diagnozy u Piotrka, to były tylko domysły, ale ja nie chciałam męczyc małego, zrobimy kontrolne badania po chorobie,

Agtulka powodzenia w pracy:tak:

Sandi, ale torcicho dostałaś:szok::-D

Do góry