reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam z rana
ja ostatnio tez mega stertę prasowania miałam więc jak by ktoś podżucićl 2 taką bym się chyba nei zorientowała w taki trans wpadłam heheh

Agutek ja mam to samo nie wiem czemu

mąz w domu bo chory 2 dzień wybija mnei z rytmu heheh obijania sie
a dzis ostatni dzień obijania bo weekend cały w pracy i tydzień chyba cały
Maks był wczoraj u Fryzjera jeny jaki on teraz poważny
pozwalam sie pochwalić

Zobacz załącznik 169419

na dworzu zimnoooo kaloryfery już włączyli więc ufff w domu się ogrzeje
wcianam sałatkę owocową bo twardo na diecie
i cały tydzień bez pieczywa wytrzymałam :szok::szok:

agatulka nooo bardzo poważny :-D
a co do diety, to mojej siostrze dietetyczka powiedziała, że w diecie najważniejsze jest, by jeść o stałych porach, w mniejszych ilościach, a częściej i nie odmawiać sobie niczego;-) a zwłaszcza nie tego co lubimy

Witam:tak:
u mnie dziś rano była pani kosmetyczka i robiła mi paznokcie oczywiście u stóp:tak:
Nati z babcią na spacerku:tak:

u nas ostatnie 3 dni jest klops z zasypianiem:confused2: młodą kładę tak o 20:30-21 a ona nawet nie ziewnie:szok: wczoraj grasowała do 22:30:szok: i tylko mama siku, mama wody, mama czytaj:confused2: nie wiem czy nie ukrócić drzemki popołudniowej do godziny, półtorej bo tak zazwyczaj śpi dwie a nawet trzy godziny:szok: tylko jak ją wybudzę to będzie masakrycznie marudna i zrzędliwa:crazy:

idę dziś odetkać moje ucho:rofl2:

roksi mi isę wydaje, że ona już tej drzemki nie potrzebuje, tak było przynajmniej u nas. Teraz sie to uregulowało i mały już teraz nie marudzi, chyba że chce spać, co czasami sie zdarza jeszcze
Fallen słodki ten Twój mały ;-)

reklama
dzień dobry:-)
Miśka dopiero teraz usnęła na dłużej, bo do tej pory to było raczej czuwanie na jedno oko przy cycu:eek:
Ze smoczkiem to sprawa wygląda tak: kupiłam canpola okrągły, młoda dalej się krztusi i pluje ale za to Ignasiowi się bardzo podoba:confused: mówi mi że Alan u dzieci ma " dydusia" i Ignaś też ma:cool: suuuuper:eek: ciekawe kiedy zacznie się domagać cyca:szok: co by mnie wcale nie zdziwiło, bo skoro Michaśka non stop wisi to czemu nie Ignaś!
Roksi, "miłego" odtykania ucha:-D Ignaś jakby spał 3 godz w dzień to pewnie nie usnąłby przed północą:tak: w żłobku śpi 1,5 godziny i wtedy zasypia nam ok 21

Do góry