reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hello, u nas już trochę lepiej. Jedyne co to Krzysio nie chce dmuchać nosa do chusteczki i albo wciąga do nosa, albo siąka do ręki...
Mnie ząb dalej boli, ale już mniej... Teraz rozumiem, że nasze dzieci płaczą jak im ząbki idą....

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór:-)

Witam się tylko i zmykam do papierów bo w nowej pracy mnóstwo roboty:tak:

zdróweczka dla wszystkich!!! u nas wszyscy w dobrych samopoczuciach - oby jak najdłużej:tak:. Zosia do przedszkola od poniedziałku, zakupiłam Kidabion, może coś pomoże.

ciao:cool2:

Hej:tak:
Dziś kończymy malowanko tzn. m od rana maluje jeszcze raz a ja wczoraj malowałam ale spuchła mi lewa noga więc daruje sobie dzisiaj:tak: jeszcze sprzątanko mnie czeka:confused2:
moja Kidabion uwielbia codziennie upomina się o witaminkę:-) jakoś na razie daję jedną dziennie po nowym roku przejdę na dwie:tak:

Witajcie :)

Ja też podaję multi Sanostol Piotrusiowi :)

kaskada - ja muszę poprzeglądać Piotrusiowe zimowe rzeczy, sporo dostałam dużych, może na tą zimę będą :) Muszę kurtki sprawdzić, czy nie wyrósł.. A buty to i my musimy kupić.. :tak:

reklama
dzień dobry:)

blu pamiętałam właśnie, że też go macie. A jaki rozmiar mieliście? My 86/92 ale jest duzo za mały teraz, chociaz myślałam , że będzie jeszcze pasował. Nie pasuje , Wojtek w górę bardzo poszedł w tym roku. Kupiłam 98/104

malaga mysmy tez dostali trochę ciuszków zimowych na Wojtka po znajomych .
A tak wogóle jak się czujesz?

Zaczęłam Wojtkowi tran dawać, łyka bez problemu już drugi tydzień.

Do góry