reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

oooo Agutku extra :-) tez uwielbiam takie "wojaze" moze dlatego Mama mowila na mnie powsinoga ;-):zawstydzona/y:

Magda - czesto Krzysiek wyjezdrza bez Ciebie nie?:confused:
Sandi a skąd... bardzo rzadko. W wakacje akurat tak wyniknęło, że jak byliśmy na 10dni w górach to musiałam jeździć tam i z powrotem, więc był tam z moją matką, a tak to czasami na weekend wezmą go albo na basen

Sandi :-D

moja chowa sie do siatkowego kosza na zabawki z ikei i np. kaze sie szukac :sorry2:

roksi czekam na te legginsy ;-)ja musze kupic sobie jakas sukienke wieczorowa? :dry:

Agutek mój robi podobnie z tym koszem z ikei;-)
roksi ja też dostałam w poniedziałek przelew z zus i już robiłam zakupki :-D

reklama
2elb69w.jpg

kolorów jest bardzo dużo:tak:

Hej dziewczyny, ja już zapomniałam jak wygląda komputer :-/ czasem cos czytam na komórce,ale z tym małym ssakiem u cyca ciężko:-) nocki są cieżkie, przysypiam w ciągu dnia, na dokładkę Ignaś dziś wrócił z gorączką i katarem! Ot, takie uroki podwójnego macierzyństwa.

Witajcie :)

Oglądałam wczoraj jakiś thriller i potem się bałam po domu chodzić po ciemku. Nie nadaję się do oglądania takich filmów :-D Każda straszniejsza scena a ja zamykałam oczy i ze strachu podskakiwałam :-D
Też tak mam :-D

Soppana - zazdroszczę ;-):-D uroków podwójnego macierzyństwa ;-):-)

A ja ciągle zmęczona.. Coś nie mogę się wyspać ostatnio.. Usypiam z Piotrusiem z reguły koło 9, ale budzę się w nocy i rano jestem nie do życia.. Ech, czekam na weekend :happy:

reklama
Do góry