reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej :-)

Agutku - ja tez nie moge takich filmow ogladac ,a o horrorach nie wspomne :no::zawstydzona/y:

pospalam dzisiaj cale 6godzin ,a wieczorem na nocke musze isc :sorry2::-(

cześć kobietki, a ja dzis dla odmiany nie wyspana, mały wpakował mi się do wyra w nocy i tak spaliśmy we dwoje do rana.
Zaraz zmykam pobiegać po urzędach i pozałatwiać pewne sprawy finansowe... bleeee... nioe lubie tego :-(

Witam ja tak przelotem zaraz do pracy
pozbierałam kasztanki po drodze zakupki zrobiłam fasolka się dusi może zdązy się ugotowac do końca na obiad dla ślubnego

dzis mnie panie w przedszkolu zaskoczyły bo ogłosiły że w piatki tylko zabawki można przynosić a mnie nikt nie informował wiadomo dziecko zapomina lub nawet nie chce pamiętać mi to nie przeszkadza bo jestem nawet zaa
a tu wychodze i trafiam mamę bliżniaków z grupy Zuzy i się śmieje widząc że mają zabawki dziś nei piątek też się wam bury dostaną że macie zabawkę a ta ja nie będe dziecią broic nosić zabawki i hmm dumam taka matka psuje zasady jakie chcą panie w dzieciach wyszkolić
w czwartek jest zebranie to się pewnie wypowiedza na ten temat mąz idzie to posłucha :))

Agutek ja tez tak filmy tego typu oglądam
szefa trza zwalcować za ten brak wolnego
ale wyjazdu pozazdrościć

Ewelina ja tez się zastanawiałam co z tymi dziewczynami w końcu kiedyś (za moich starych czasów ) sporo się udzielały
Sandi wspólczuje niedospania

oooo Agutku extra :-) tez uwielbiam takie "wojaze" moze dlatego Mama mowila na mnie powsinoga ;-):zawstydzona/y:

Magda - czesto Krzysiek wyjezdrza bez Ciebie nie?:confused:

a! i zapomnialam Wam powiedziec ,ze wczoraj podcielam Niuni wloski :tak: tez grzecznie siedziala :tak: bylam z niej dumna :-) (choc ja przezywam strasznie moze dlatego ,ze dopiero 2raz miala podcinane ,a to za sprawka Roksi ;-):-p bo mysl podsunela) :rofl2:

sorry ,ze tak jeden pod drugim ,ale musze to napisac :-D

Mala wziela kosz na bielizne przyniosla do pokoju weszla do srodka i teraz sie w nim toczy po calym pokoju :-D zaraz padne ze smiechu :-D:-D:-D

reklama
Sandi dzieci to mają pomysły:-D Twojej córci to fajnie podcina się włoski bo ma proste:tak: a u mojej te loki z tyłku ciężko by były równe:baffled: tak na oko obcinam:-D dobrze że grzywkę ma prostą;-)

Agutku wojaże takie są ekstra;-) kurcze sama bym tak poszalała ale bez brzucha:sorry2:

zus dziś zrobił przelew więc idziemy z niunią przeciorać się po sklepach;-) aha kupię te legginsy i wkleję fotkę opakowania;-)

Do góry