reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hejka wpadam tylko się przywitać od rana mnei eneria dziwna rozpiera o 6 rano wieszałam pranei zdejmowałam suche potem spaghety uszykowałam
obudziłam dzieci do przedszkola zaprowadziłam zakupy po drodze dodusiłam pieczarki do mięska i obiad gotowy a ja lecę do pracy
miłego dnia życze
kurcze teraz w prac spokojnie bym mogła książkę czytać i może pujdę w wasze ślady i jakąs przeczytam :))

kaskada oby poszło gładko ze żłobkiem u nas jak "ciocia" wezmie na ręce wsio znika płacz tęsknota i leci do dzieci

u nas zwykłe mleko oboje piją nie pasiło im sztuczne

Roksi mój za kilka dni idzie tez do fryzjea ostatnio jak był to pani była w szoku bo nigdy tak grzecznie siedzącego dziecka podczas strzyżenia nie widziała więc byłam dumna jak paw zobaczymy jak teraz będzie

reklama
może ma uczulenie na krowie mleko, tzn to z kartonu, ale takie bez niczego, a może kakao jakoś neutralizuje to uczulenie? Moja kuzynka takie uczulenie ma, zresztą ja też mam tak, że po zwykłym mleku jest mi niedobrze, a jak pije kawę z mlekiem toi nic mi nie jest

help boli mnie głowa:eek:
czekam aż młoda wstanie i idziemy się dotlenić:tak:

Agutku a za rok przedszkolaki :szok:

mój ginekolog zapowiedział mi że od 16-19 września nie ma go:no: okazuje się że w Lublinie jest jakiś kongres lekarzy ginekologów z całej polski:-D śmieje się że pustki będą na porodówkach:-D

Dzień dobry:-)

dla mnie chyba wychodzi słońce;-)

Próbowałam dać Zosi krowie, ale nie chce:no: więc będzie dostawać modyf. tak długo jak sobie życzy;-)

tylko denerwuje nas to, że krzyczy "mllleeeko" o 5/6 rano:baffled: przetrzymamy ją do 7 ale jednak zawsze od tego zaczynamy dzień:confused:

kaskada Zosia od początu świetnie w przedszkolu:-) nawet wczoraj pani powiedziała, że jest bardzo inteligentna bo raz usłyszaną piosenkę śpiewa mi w domu, nawet tą co u starszaków słyszy przez ścianę:szok::-D
a kontakty z innymi... w pierwszych dniach nie nawiązywała, a teraz podchodzi, zagaduje, bawi się klockami z dziećmi, głaska itp.

a nam ten weekend zapowiadał się nad Soliną, bez dziecka, ale wypadły mi studia, a ja jestem obowiązkowa;-)

reklama
Do góry