reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Muszę właśnie syropek kupić. Ale tez nie robię sobie nadziei, że ona to wypije, bo na wszystkie nowości jest "nie lubię tego".
Najwyżej do herbatki będę jej dodawać.

Agutek skąd ja to znam.... nie tknie jeszcze a już "nie doble..."
w wodzie wyczuje od razu,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie :)

Ja miałam taki ból jak blue opisuje. Własnie taki przenikliwy, jakby kłujący.
Też mam taki ból.. I to przed ciążą czasem też miałam.. I taki "ćmiący" też..:sorry2:

Ale tic taca to schrupie, że aż nie mogę słuchać tego zgrzytu :baffled:
Oj Piotrek tak samo :-D Po kilka na raz wpycha do buzi i chrupie.. brrrr :rofl2:

Witaj Soppana :D

Fredzik - zdrówka! :-)

Roksi, mam pytanko odzieżowe :-). Ty nosisz zwykłe legginsy, czy specjalne ciążowe?
Blu nie zwykłe legginsy:tak: kupuje takie grube coś ala rajstopy 80 den z tym że nie prześwitują na pupie;-) także super do krótkich tunik:tak: coś ok 20 -25 zł płacę:tak: zdaję się że włoskie niedługo pójdę kupić nowe to powiem ci dokładnie jaka firma:tak: są super bo się nie mechacą :tak:

aha mam metodę z poprzedniej cięży na rajstopy;-) kupujesz rozmiar 5 takie co mają dwa szwy na pupie i zakładasz tył na przód;-) ta część pupowa idzie na brzuch a że są długie więc podchodzą pod sam biust:tak: rewelacja:-) a ciążowe rajstopy są dość drogie:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
roksi sprawdź tę nazwę firmy od legginsów jak możesz, bo ja nie mogę na dobre trafić :no: a rozwalają mnie laski w legginsach z prześwitującymi gaciami :eek:
oki sprawdzę i wrzucę fotkę opakowania:tak:

właśnie pobawiłam się z młodą w fryzjera:tak: grzywa skrócona, końcówki podcięte:tak: pierwszy raz siedziała tak grzecznie bo zazwyczaj musiałam podcinać jak spała:baffled:

Do góry