reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hej
Sandi hihi, ja tez mam słabą głowę i choruje po imprezkach
Kaskada zdrówka dla rodzinki;-)
Roksi, jeszcze troszeczkę i pozbędziesz się kg, jak ciebie znam pójdzie ci to dosyc szybko;-)
Agutek, się usmiałam z Twojej córci
a my zmykamy do babci, bo u nas w miarę ładnie;-), do jutra:-)
Sandi hihi, ja tez mam słabą głowę i choruje po imprezkach
Kaskada zdrówka dla rodzinki;-)
Roksi, jeszcze troszeczkę i pozbędziesz się kg, jak ciebie znam pójdzie ci to dosyc szybko;-)
Agutek, się usmiałam z Twojej córci
a my zmykamy do babci, bo u nas w miarę ładnie;-), do jutra:-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hello :-)
Imprezka się udała, była w fajnym miejscu, jedzonka też było trochę
Roksi, a które stawy cię bolą? Kolana? Czy bardzej w miednicy? Ja miałam z Karolem rwę kulszową i teraz też już mi daje popalić
Imprezka się udała, była w fajnym miejscu, jedzonka też było trochę
Z okazji szkolenia handlowców. Wtedy wszyscy przyjeżdżają z oddziałów i jest pretekst ;-).Blue a z jakiej okazji impeza, jeśli można wiedzieć;-)
Roksi, a które stawy cię bolą? Kolana? Czy bardzej w miednicy? Ja miałam z Karolem rwę kulszową i teraz też już mi daje popalić
magdajucha
mamunia Krzysiunia
Hello
Wczoraj rozśmieszyła mnie. Poszliśmy do sklepowego kibelka na siusiu. Ostatnio bardzo wrażliwe na zapachy kibelkowe jest i nie chce wchodzić "bo tam śmierdzi", a jak już poczuje smrodek to zaraz "a fe, ktoś tu kupę robił, śmierdzi" i zaczyna tak dusząco kaszleć. No i wczoraj też podśmierdywało Młoda wysikała się, zaczynam ją ubierać i patrzę a ona zakrywa rękami oczy. Pytam:
- Co robisz?
- Nie patrzę.
- A czemu??
- Bo śmierdzi.
Lałam Musiałam ją uświadomić, że to nos się zatyka
heheheh... śmieszna ta Twoja mała ;-)
mój młody był dziś z siostrą moją i jej facetem na basenie, przyjechali niedawno i mały śpi, a ja odpoczywam od młodego, bo rano mama moja go wzięła ;-)
Lajla83
hihi pijakhej :-) ale mialam dzisiaj kaca dobrze ,ze mama sie Mala zajela juz sie chyba nie nadaje na imprezki
Ewelina trzymam cię za słowo;-)Roksi, jeszcze troszeczkę i pozbędziesz się kg, jak ciebie znam pójdzie ci to dosyc szybko;-)
blu bolą mnie przedramiona, nadgarstki, kolana i kostki do w południe przechodzi miRoksi, a które stawy cię bolą? Kolana? Czy bardzej w miednicy? Ja miałam z Karolem rwę kulszową i teraz też już mi daje popalić
Rwa słyszałam że masakryczna nie miałam w tamtej ciąży cierpiałam na skurcze nóg a teraz miałam tylko raz za to mam żylaka
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hej :-)
Roksi, to niefajnie masz z tymi stawami :-(
Ja w sumie nie wiem, czy to moje to rwa, ale jakoś najbardziej pasuje do objawów. Taki przenikliwy ból w miednicy, jakby w pośladku, szczególnie przy zmianie pozycji (np przy wstawaniu).
Agutek, u nas też ponuro
Roksi, to niefajnie masz z tymi stawami :-(
Ja w sumie nie wiem, czy to moje to rwa, ale jakoś najbardziej pasuje do objawów. Taki przenikliwy ból w miednicy, jakby w pośladku, szczególnie przy zmianie pozycji (np przy wstawaniu).
Agutek, u nas też ponuro
Lajla83
hej
a u nas słoneczko i dość ciepło
Agutku na kość ogonową cierpiałam od początku ciąży w sumie też po 25 tc przeszło nie mogłam spać na plecach bo miałam takie uczucie jakby mi ta kość cierpła i nie mogłam się na bok odwrócić przy siedzeniu trochę mnie męczyła a przy chodzeniu nic nie czułam
a u nas słoneczko i dość ciepło
Agutku na kość ogonową cierpiałam od początku ciąży w sumie też po 25 tc przeszło nie mogłam spać na plecach bo miałam takie uczucie jakby mi ta kość cierpła i nie mogłam się na bok odwrócić przy siedzeniu trochę mnie męczyła a przy chodzeniu nic nie czułam
magdajucha
mamunia Krzysiunia
czesc dziewczyny!! A my z Krzysiem dopiero wstaliśmy. Mały trochę płakał w nocy, to potem jak było rano cicho to nadrobił spanko ;-) i ja przy okazji pospałam sobie ;-)
a pogoda u nas jest super, słonko świeci, ciepło dość jest... ;-)
a pogoda u nas jest super, słonko świeci, ciepło dość jest... ;-)
Ostatnia edycja:
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witam
Agutek ale pomysłowa twoja córcia ihhi
Roksi tulam na bóle oby przechodziło szybko
u nas też bunt od rana młody nie chcial zakroplić nosa potem bioaronu bo katar mają trza ich wzmocnić
teraz natupał sie i po wytupaniu nerwów tul;i się
pododa bleee chyba tez siedzimy w 4 ścianach
Agutek ale pomysłowa twoja córcia ihhi
Roksi tulam na bóle oby przechodziło szybko
u nas też bunt od rana młody nie chcial zakroplić nosa potem bioaronu bo katar mają trza ich wzmocnić
teraz natupał sie i po wytupaniu nerwów tul;i się
pododa bleee chyba tez siedzimy w 4 ścianach
reklama
Witam, powoli wracamy do świata żywych:-) dziś po nakarmieniu małej wyskoczyłam szybko do biedronki, ech nie ma jak świeże powietrze
Na razie jest ciężko, Ignaś niedobry, do żłobka nie chce, ostatnio coraz częściej nas bije i krzyczy ( np "nie chce mleczka, bo jestem niegrzeczny"!) na szczęście nie rusza Michalinki, głaska delikatnie, przykrywa kocykiem, jak przewijam to podaje pampersa, krem. Dostał od niej bajkę "traktor tom" i dziś rano mówi " włącz kakora toma co michalinka kupiła" mam nadzieję, że powoli się przyzwyczai do zmian
potem nadrobię co naskrobałyście
Na razie jest ciężko, Ignaś niedobry, do żłobka nie chce, ostatnio coraz częściej nas bije i krzyczy ( np "nie chce mleczka, bo jestem niegrzeczny"!) na szczęście nie rusza Michalinki, głaska delikatnie, przykrywa kocykiem, jak przewijam to podaje pampersa, krem. Dostał od niej bajkę "traktor tom" i dziś rano mówi " włącz kakora toma co michalinka kupiła" mam nadzieję, że powoli się przyzwyczai do zmian
potem nadrobię co naskrobałyście