reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej, melduje z porodówki :-) wczoraj o 20 dostałam oxy a Michalina urodziła sie o 21.47, waga 3640g, 57cm długa. Dziś już obie czujemy sie dobrze. Jutro wychodzimy :-) nie pisałam bo padł tel i dopiero m mi przywiózł. Ignaś był, widział i jest w szoku

soppana gratuluję!!

tak ! ja tez :tak: sa dzielni :tak:

Madzik - zdrowka:tak:

Oczym wy piszecie dziewczyny?? Czy ja nie w temacie??

Piotruś się wybawił prawie 2 godziny w ogrodzie przedszkolnym, także dziś przewietrzony i wybiegany i widzę, że już zmęczony.. :) Jutro pobudka znów przed 6 (Piotruś) i po 5 (ja) więc pewnie zaraz będziemy się zbierać do kąpieli i do spania ;)

Miłego wieczorku :)

reklama
soppana gratulacje!!!!!

malaga to teraz po USG, trzeba się odprężyć ! Gratulacje jeszcze raz.

roksi no to teraz Ty następna do rozpakowania:))

Padliśmy wczoraj z M o 21. PO prostu połozyliśmy się na łóżĸu na moment i myk... spaliśmy. Heheh:) DZiadki normalnie... Gdzie te czasy, kiedy człowiek miał tyle energii:))

Michał wczoraj stanął sam na nóżki z kucek. Jeszcze chwila i będzie chodził:)

Do góry