reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
blu to może po 36tc zacznę popijać malinki:sorry:
ja 10 godzin od przyjęcia na oddział w domu to może 2 godziny byłam ze skurczami:tak:

Ja koło 17 dostałam oxytocynę, urodziłam następnego dnia o 20.25.
Cała noc i kolejny dzień ze skurczami co 5-7 minut.

to się nacierpiałaś:confused2:

dziewczyny nie wiem czy jeszcze nie za wcześnie (roksi - nie jestem w ciąży:-p:-D) ale chcę się pochwalić, że stosuję skutecznie dietę rozdzielną, nie można łączyć węglowodanów z białkami a poza tym można jeść co i ile się chce (w granicach rozsądku), łykam BIO CLA i naprawdę są efekty a dopiero od pon. stosuję:tak: na pewno choroba mi pomaga bo nie mam apetytu, ale z diety jestem b. zadowolona, jem dużo warzyw, czuję się lekka i straciłam 2 kg:cool2:

agutek a ta rytmika Wam wypaliła?
tak pytam bo widzę, że Zosi dużo dały te zajęcia w YAMAHA, pani teraz pyta skąd ona umie tak ładnie przyklejać, wycinać, dużo śpiewa i tańczy:-D
Nie liczyłam an tak szybkie efekty edukacyjne przedszkola a tymczasem córa już mi śpiewa "Jesem sobie psiećkoaciek...", mówi, że pani ma tambulyno i że bawią się w pociąg:cool2:
także dla nas przedszkole w tym wieku to strzał w 10!

aa i jeszcze jedno! ponieważ wczoraj nie chciało nam się wstać rano a Z wołała kupę chcąc czy nie musiała sama iść do łazienki, zrobić co trzeba no nocnik, wymyć go, spuścić wodę i wytrzeć sobie pupę:szok: no i teraz już nie idziemy z nią jak woła;-) jak to lenistwo rodziców samodzielności uczy:-D

Madzikm no ja tam nie wiem z czego Ty się kobieto odchudzasz:szok: u góry wyżyny poniżej wcięcie jak u osy, brzuch płaski, nogi długie (wiemy po kim Zosia takie ma):tak:

do mnie dzwonili z Yamahy ale nie ma kto chodzić z Natalką:crazy: trochę mi szkoda bo to fajne zajęcia:tak:

Madzikm no ja tam nie wiem z czego Ty się kobieto odchudzasz:szok: u góry wyżyny poniżej wcięcie jak u osy, brzuch płaski, nogi długie (wiemy po kim Zosia takie ma):tak:

do mnie dzwonili z Yamahy ale nie ma kto chodzić z Natalką:crazy: trochę mi szkoda bo to fajne zajęcia:tak:

oj roksi roksi - podstawa to dobre zdjęcie;-)

Maja zrobi w domu Natalce nie taką YAMAHA:-D

hej :-)

wrrrr porodowka :confused2: tez bym sie bala :confused2: jak od pierwszych boli ktore sie zaczely o 3 w nocy meczylam sie do 1:28 nastepnej nocy :confused2:

reklama
pisalam Wam ostatnio o kolezance ktora rodzila ...no wiec urodzila :-D coreczke Oliwke :tak: i dzisiaj jedziemy do nich zobaczyc Malenka i na pepkowo-imprezkowo :-):rofl2: V zostaje z Babcia w domku ;-):rofl2:

Do góry