reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej,hej :-)
Jula spi,obiadek gotowy-dzisiaj rybki smazone i w calym domu smierdzi:tak:czekam na m i jemy.
Zdrowka kobitki;-)a ja dzisiaj ide na piwko z kolezankami wieczorem:tak:wiec usprawiedliwiam sie z gory ,ze moze mnie nie byc na nocnej zmianie :tak::-D

wpadłam na nocną zmianę a tu puchy :szok:
madzik, jak smakowała zupa?
roksi, jak Natka?
ja wczoraj miałam prawie 40 st gorączki jak się kładłam spać, trzęsłam się jak galareta, dziś na eferalganie jestem i już lepiej
dookoła wszyscy chorują :-(

Fredzik - zdrowka :tak:

dzisiaj nocna zmiana ma dzien wolny ;-):-D mnie tez raczej nie bedzie mamcia z Pl wraca juz jest w drodze :-)

dzien dobry
jestem w szoku, co chwile ktos chory, wszedzie dookola slysze o chorobach i az uwierzyc nie moge, ze my w tym roku nie chorujemy :szok:
no ale odpukac, jeszcze caly luty i moze marzec beda takie chorobliwe, wiec wszystko moze sie zdarzyc, tym bardziej ze na zajeciach kontakt z dziecmi, itp.
ale w porownaniu do zeszlego roku, gdzie srednio co miesiac choroba w tym roku to normalnie raj - raz miala 2,5 dnia goraczke...az sie sama nadziwic nie moge :no:

milej soboty :-)
my czekamy na tatusia ze sniadankiem, a potem mykamy na zajecia, dzis odwiedzamy tez znajomych, mala bedzie mogla ze starszymi kolegami sie pobawic :-) mam nadzieje, ze pogoda dopisze to na dworze pobiegaja, bo znajomi maja domek :-)

Witam:tak:
Agutku u nas też dookoła wszystkie dzieci chore:szok: a znam trójkę która właśnie przechodzi lub przechodziła niedawno rota:szok:
u nas było zapalenie oskrzeli, trzydniówka i teraz rota z czego był tylko jeden antybiotyk:tak: wiec chyba nie jest tak źle:tak:

u nas tez ma być ładny dzień szkoda mi mojej córci bo by pobiegała po dworze:baffled:

dziś już nie podaje leku ale młoda słaba:baffled: ale już nie taka śpiąca i bez życia:tak: z wagi straciła 2 kg:-( myślę że jak zacznie jeść to odrobi:tak: dziś już wcinamy pieczywko:tak:

reklama
Do góry