reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
a ile śpią w dzień łobuzy nasze???

mój w dzień śpi ok.1-1,5h między 12-tą,a 14-tą, a wieczorem idzie spac ok20.30 i wstaje w granicach 6-tej:dry:, ale jak go przytulę, to pospi jeszcze z godzinke lub dwie, ale po ostatniej awanturze nie biorę go do naszego łózka:no:, tylko spię w jego pokoju na takiej małej kanapce:baffled:,

a dzis np.poszedł spać dopiero przed chwilką i M dosyc długo siedzi:confused:

a ile śpią w dzień łobuzy nasze???
bo może za wcześnie ją kładę....
w dzień śpi 30/40 minut a noc od 20/ 20/30 do 8.00, 8.30
madzikm u nas chodzi młoda spać po 21 wstaje po 7 popołudniu śpi 1,5-2 h:tak:
Ewelina podobnie jak u ciebie między 12-14

u mnie ręczna na tapecie:baffled: hmm chyba upiekę ciasto:-p

madzikm u nas chodzi młoda spać po 21 wstaje po 7 popołudniu śpi 1,5-2 h:tak:
Ewelina podobnie jak u ciebie między 12-14

u mnie ręczna na tapecie:baffled: hmm chyba upiekę ciasto:-p

u mnie też:baffled:dlatego odpisałam na zaległe maile, powertowałam allegro i odprężam się przed jutrzejszym dniem jako uczennica:confused:

sandijeny:szok:to czemuż to taka poliyka połogowa w UK?

Hej ja jestem w.....pojechalismy do Warszawy zobaczyc samochod dla mnie i sie okazalo ,ze d...blada bo silnik nie tak, no i cos tam jeszcze.Mowi sie trudno:-(
Ja urodzilam Julke o 16 z minutami,a wychodzilam nastepnego dnia ok 17.Moja Julka wstaje po 9 ,a zasypia ok 22.W dzien spi ok 1,5 godziny tak ok14-15.Pozdrawiam:-)

witajcie dziewczyny,
dajcie jaki pzrepis na szybkie pozbycie sie kataru dla ciezarnej-dzisiaj mnie zaskoczyl, a w poniedzialek mam rodzic:(cholewa!

Roksi, dawaj kawalek tego ciacha!

hej
A co u Bogdy? Bogda , daj znać.

Szymek sypia .. różnie. Ostatnio dwa dni w ciągu dnia nie spał w ogóle, ale generalnie max 2 godz, czasem pospałby dłużej ale go budzę. Ok 19.30 kąpiemy go i ok 20.30 zasypia a budzi się .... i tu zaczynają się różne wariacje na ten temat od 5 do 8 :baffled:

A ja dzisiaj padnięta bo od ok 11 ma 38,5 st gorączki, wczoraj w nocy pokasływał a teraz żadnych innych objawów oprócz gorączki :-( zobaczymy jak jutro bedzie

roksi, fajny przepis na drożdżowe jest na blogu ciastowym :tak: moze zrobię w ndz, zobaczymy jak mały

Nie kuscie tym ciachem!Fredzik, to zrob to drozdzowe i przywiez mi!ja stawiam kawke, lub jak wolisz naleweczke czosnyczkowa:(bleee...

reklama
Do góry