reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hejka!

ewelina - mój mąż nie jest wybredny i jada wszystko, cieszył się, że wyrwałyśmy się do knajpki:tak:

roksi - fajnie będzie Natala wyglądać z butami na lewusa:-D

blueberry - poczta nadal strajkuje? nie mam jeszcze przesyłki:no:

agutek - jak Tola zniosła zmianę miejsca?

soppana - byłam w Twoich stronach - Krosno - pozdrowiłam od Ciebie Bieszczady;-)

bogda - kochana nie podczytuj tylko pisz:-p

dziewczyny! pierwszy raz Zosia miała problem z zaśnięciem:crazy:bosheeee, masakra jakaś, wyła 30 minut:baffled:chylę czoła np. przed bluebery:confused:oby to był jednorazowy incydent.
Po chorobie już ani śladu, poza marnym apetytem:no:

bogda jechałam przez Szczecinek ;-) powiedz mi co to za wielka fabryka na wjeździe? kominy, para z nich buchająca?

madzikm ogólnie nam się totalnie rozregulowała :-D jadła co chciała, kiedy chciała, o regularnych posiłkach o stałej porze mogłam zapomnieć ;-) drzemki też przeróżnie :-D ale spała sobie na sofce, pierwszej n ocy z 40 minut zasypiała bo nie wiedziała co jest grane, kładła się, wstawała, wchodziła na łóżko, schodziła...aż w końcu padła :-D a drugiego dnia wyszliśmy ok. 19.00 na miasto i zasneła w wózku :-p

Roksi, bawcie sie z Nutka w kaczuszki!czyli Ty i ona stopki na zewnatrz!ponoc bardzo dobre cwiczenie!
ja jestem spod Koszalina(Szczecinek-jeszcze...)
muszę wypróbować dzięki Bogda

jakie cwiczenia Roksi? :confused: i buty na odwrot :szok:?
buty odwrotnie podobno to stary sposób i najlepszy:tak: moja śmigała dzisiaj tak po mieszkaniu i mniej stawiała stopy do środka:tak: myślę że chodzi o przyzwyczajenie:tak:

Agutek, to Kronospan,lub inaczej Polszpan!cholerstwo dymi ciagle!ale ja lubie ten zapach:tak:taka dziwna jestem!przypomina mi gotowane lupiny zimniakow!mniam...nie zebym to jadala!
ach, Ty i nie wpadlas na kawe!kiedy bylas?i o ktorej?my ciagle w domu!nawet mi sie nie chce na spacery wychodzic tylko wystawiam Hanule na taras, dziadek buja a ja pije kawke!

Moja Hanulina butow nie chce nosic!ucieka ciagle!nie wiem czego sie boi!chyba sie zrazila!nawet bucikow-kapciuszek nie chce!toleruje jedynie te z abs'em steinlera,czy jakos tak!
Wkleilam nasze fotki na zamknietym!

Po niedzieli bede milala, moze, dla Was "niusa"
papa

aha, dajecie malutkim truskawki i danonki?podobno truskawski po drugim roku, tak?moja wpyla az sie jej uszy trzesa!mama swoje na balkonie!

to się już wszystkie newsa domyślamy:rofl2:

Zosia też truskawy wcina na potęgę:tak:danonków nie daję bo mam do nich jakiś uraz ogromny:confused:

reklama
Do góry