reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
hejka!
ewelina - mój mąż nie jest wybredny i jada wszystko, cieszył się, że wyrwałyśmy się do knajpki
roksi - fajnie będzie Natala wyglądać z butami na lewusa
blueberry - poczta nadal strajkuje? nie mam jeszcze przesyłki
agutek - jak Tola zniosła zmianę miejsca?
soppana - byłam w Twoich stronach - Krosno - pozdrowiłam od Ciebie Bieszczady;-)
bogda - kochana nie podczytuj tylko pisz
dziewczyny! pierwszy raz Zosia miała problem z zaśnięciembosheeee, masakra jakaś, wyła 30 minutchylę czoła np. przed blueberyoby to był jednorazowy incydent.
Po chorobie już ani śladu, poza marnym apetytem
ewelina - mój mąż nie jest wybredny i jada wszystko, cieszył się, że wyrwałyśmy się do knajpki
roksi - fajnie będzie Natala wyglądać z butami na lewusa
blueberry - poczta nadal strajkuje? nie mam jeszcze przesyłki
agutek - jak Tola zniosła zmianę miejsca?
soppana - byłam w Twoich stronach - Krosno - pozdrowiłam od Ciebie Bieszczady;-)
bogda - kochana nie podczytuj tylko pisz
dziewczyny! pierwszy raz Zosia miała problem z zaśnięciembosheeee, masakra jakaś, wyła 30 minutchylę czoła np. przed blueberyoby to był jednorazowy incydent.
Po chorobie już ani śladu, poza marnym apetytem
A
Agutek
Gość
bogda jechałam przez Szczecinek ;-) powiedz mi co to za wielka fabryka na wjeździe? kominy, para z nich buchająca?
madzikm ogólnie nam się totalnie rozregulowała jadła co chciała, kiedy chciała, o regularnych posiłkach o stałej porze mogłam zapomnieć ;-) drzemki też przeróżnie ale spała sobie na sofce, pierwszej n ocy z 40 minut zasypiała bo nie wiedziała co jest grane, kładła się, wstawała, wchodziła na łóżko, schodziła...aż w końcu padła a drugiego dnia wyszliśmy ok. 19.00 na miasto i zasneła w wózku
madzikm ogólnie nam się totalnie rozregulowała jadła co chciała, kiedy chciała, o regularnych posiłkach o stałej porze mogłam zapomnieć ;-) drzemki też przeróżnie ale spała sobie na sofce, pierwszej n ocy z 40 minut zasypiała bo nie wiedziała co jest grane, kładła się, wstawała, wchodziła na łóżko, schodziła...aż w końcu padła a drugiego dnia wyszliśmy ok. 19.00 na miasto i zasneła w wózku
Lajla83
Fanka BB :)
muszę wypróbować dzięki BogdaRoksi, bawcie sie z Nutka w kaczuszki!czyli Ty i ona stopki na zewnatrz!ponoc bardzo dobre cwiczenie!
ja jestem spod Koszalina(Szczecinek-jeszcze...)
buty odwrotnie podobno to stary sposób i najlepszy moja śmigała dzisiaj tak po mieszkaniu i mniej stawiała stopy do środka myślę że chodzi o przyzwyczajeniejakie cwiczenia Roksi? i buty na odwrot ?
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
Agutek, to Kronospan,lub inaczej Polszpan!cholerstwo dymi ciagle!ale ja lubie ten zapachtaka dziwna jestem!przypomina mi gotowane lupiny zimniakow!mniam...nie zebym to jadala!
ach, Ty i nie wpadlas na kawe!kiedy bylas?i o ktorej?my ciagle w domu!nawet mi sie nie chce na spacery wychodzic tylko wystawiam Hanule na taras, dziadek buja a ja pije kawke!
Moja Hanulina butow nie chce nosic!ucieka ciagle!nie wiem czego sie boi!chyba sie zrazila!nawet bucikow-kapciuszek nie chce!toleruje jedynie te z abs'em steinlera,czy jakos tak!
Wkleilam nasze fotki na zamknietym!
Po niedzieli bede milala, moze, dla Was "niusa"
papa
aha, dajecie malutkim truskawki i danonki?podobno truskawski po drugim roku, tak?moja wpyla az sie jej uszy trzesa!mama swoje na balkonie!
ach, Ty i nie wpadlas na kawe!kiedy bylas?i o ktorej?my ciagle w domu!nawet mi sie nie chce na spacery wychodzic tylko wystawiam Hanule na taras, dziadek buja a ja pije kawke!
Moja Hanulina butow nie chce nosic!ucieka ciagle!nie wiem czego sie boi!chyba sie zrazila!nawet bucikow-kapciuszek nie chce!toleruje jedynie te z abs'em steinlera,czy jakos tak!
Wkleilam nasze fotki na zamknietym!
Po niedzieli bede milala, moze, dla Was "niusa"
papa
aha, dajecie malutkim truskawki i danonki?podobno truskawski po drugim roku, tak?moja wpyla az sie jej uszy trzesa!mama swoje na balkonie!
A
Agutek
Gość
bogda jechałam i w poniedziałek raniuśko i dzisiaj po południu ;-)
newsa powiadasz..hehe
newsa powiadasz..hehe
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ale ty niecierpliwa jesteś . Polecony idzie około tygodnia (zdarzało się, że 2 tygodnie).blueberry - poczta nadal strajkuje? nie mam jeszcze przesyłki
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Bogda, a ja myślałam cały czas, że ty Góralka
idę spać
idę spać