reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
witaj Agutek, pogoda chyba dopisała,co?

Blueberry, sama nie wiem co mnie naszło:szok:, przeciez juz nie raz się tu wypłakiwałam, że nie lubię gotować:no:, pewnie to na zmianę pogody, bo u nas własnie zaczęło padać:baffled:,

Sandi, córcia doszła do wniosku, że ładna jest i dała buziaka tej slicznej dziewczynce:tak:, a zostało mi trochę obiadu podesłać:-D,
i dobrze, że czuwasz na forum, postawa do nasladowania;-):-D

blueberry bo my tylko na 3 dni teraz jechaliśmy :-)

Ewelino pogoda nie była najgorsza. Przywitało nas słońce (choć w Koszalinie złapała nas ulewa), potem się ochłodziło, bo sztorm był i wiał bardzo silny wiatr do morza. My jak się ten wiatr zerwał bylismy w domku i nie wiedzieliśmy o tym i sie wybraliśmy na plażę :-p Byliśmy na niej sami i po 15 minutach się zwinęliśmy, bo inaczej wiatr by nas zwiał :-D Drugiego dnia rankiem było chłodno, ale po południu zrobiło się cieplutko, a dzisiaj od rana pięknie. A my do domku wracać musieliśmy ;-)

roksi wracając do Sopotu. Zależy czego oczekuje się od miejsca pobytu - spokoju i odpoczynku, czy dużo aktywności, imprez, itp. Sopot należy do tych drugich. Gwarno, dużo się dzieje. Do tego bardzo drogo. Generalnie jednak polecam. Ja się tam dobrze czułam, bo nie lubię wakacji pod tytułem leżę na plaży lub siedzę przed domkiem ;-) Muszę ciągle być w ruchu. A tam cały czas coś się dzieje, a jak nie tam to można do Gdyni, Gdanska pojechać, na Hel. Więc mi to bardzo pasowało :tak:

Witaj Agutku :-)

bogda no wlasnie skad jestes? :confused:;-)

Ewela a pewnie ,ze mozesz podeslac :-p z przyjemnoscia bym zjadla :tak:;-):-D

roksi wracając do Sopotu. Zależy czego oczekuje się od miejsca pobytu - spokoju i odpoczynku, czy dużo aktywności, imprez, itp. Sopot należy do tych drugich. Gwarno, dużo się dzieje. Do tego bardzo drogo. Generalnie jednak polecam. Ja się tam dobrze czułam, bo nie lubię wakacji pod tytułem leżę na plaży lub siedzę przed domkiem ;-) Muszę ciągle być w ruchu. A tam cały czas coś się dzieje, a jak nie tam to można do Gdyni, Gdanska pojechać, na Hel. Więc mi to bardzo pasowało :tak:
Agutek właśnie oczekuje by coś się działo:tak: dzięki za info:tak:
a jak pogoda było chyba ciepło:confused::confused::confused::confused:

byliśmy u rehabilitanta:tak: pani doktor powiedziała że stawianie stóp do środka wynika z biodra a nie typowo ze stóp, także mamy zadane ćwiczenie i zakładanie butów prawy na lewy i odwrotnie:tak: we wrześniu do kontroli:tak: może to przejść samoistnie do 2 lat ale najlepiej dziecku troszkę pomóc:tak:

reklama
Roksi, bawcie sie z Nutka w kaczuszki!czyli Ty i ona stopki na zewnatrz!ponoc bardzo dobre cwiczenie!
ja jestem spod Koszalina(Szczecinek-jeszcze...)

Do góry