reklama
A
Agutek
Gość
ja chodze juz od jakiegos czasu w polbutach ;-)
corcia w kurtce takiej lzejszej, nie typowo zimowej, bo kombinezonu mialam juz dosc ;-)
wyciagnelam tez spiworek z wozka i jezdzimy w przykryciem na nozki tylko, o i czapke zimowa odlozylismy juz i ubieramy ta, co jesienia, bo w zimowej glowka cala spocona byla
corcia w kurtce takiej lzejszej, nie typowo zimowej, bo kombinezonu mialam juz dosc ;-)
wyciagnelam tez spiworek z wozka i jezdzimy w przykryciem na nozki tylko, o i czapke zimowa odlozylismy juz i ubieramy ta, co jesienia, bo w zimowej glowka cala spocona byla
malaga
Fanka BB :)
Witajcie :-)
No i nadszedł TEN dzień Dziecię mię obudziło o 6 A położyłam się koło 2
Goście się mają koło 15 zebrać, także zaraz zabieram się za robotę.. Trochę posprzątać jeszcze trzeba ;-):-)
Miłego dnia Wam życzę Marcówki :-)
No i nadszedł TEN dzień Dziecię mię obudziło o 6 A położyłam się koło 2
Ja mammacie bóle owulacyjne?? mnie tak coś gniecie i mam wrażenie, że to to, nospa nie działa
A nie Ja o tej godzinie chyba łazienkę sprzątałam, albo kuchnięDobranoc kobitki, idę spac. Wy pewnie przekrecacie się na drugi bok;-)
Goście się mają koło 15 zebrać, także zaraz zabieram się za robotę.. Trochę posprzątać jeszcze trzeba ;-):-)
Miłego dnia Wam życzę Marcówki :-)
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
PIOTRUSIU I TRISTANKU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:-);-),
SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH I UŚMIECHNIĘTYCH DNI
SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH I UŚMIECHNIĘTYCH DNI
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dzień dobry :-).
Wszystkiego najlepszego dla naszych roczniaczków Potrusia i Tristanka !!!
U nas jest dziwaczna pogoda dzisiaj. Rano padał deszcz i okropnie wiało, a teraz świeci słońce.
Karolek ładnie spał w nocy. Może faktycznie przerwa w ząbkowaniu nastąpiła :-).
Wszystkiego najlepszego dla naszych roczniaczków Potrusia i Tristanka !!!
U nas jest dziwaczna pogoda dzisiaj. Rano padał deszcz i okropnie wiało, a teraz świeci słońce.
Karolek ładnie spał w nocy. Może faktycznie przerwa w ząbkowaniu nastąpiła :-).
A
Agutek
Gość
Wszystkiego najlepszego Piotrusiu i Tristanku z okazji ukończenia 1 roku życia! Dużo uśmiechu na codzień, miłości dookoła i dzieciństwa pełnego radości!
Heja dziewczyny :-)
u nas w nocy dzisiaj strasznie wiał wiatr, co chwilę mnie budził Do tego moje dziecię ma silną potrzebę tulenia się ostatnio i wczoraj zanim poszłam spać wybudziła się i koniecznie chciała się przytulać Pisałam wczoraj, że zasnęła o 18.00...przebudziła się przed 19-tą, ale tak płakała i marudziła, że zrezygnowaliśmy z kąpieli tylko przebrałam ją, nakarmiłam i poszła dalej spać.
O 6.00 zrobiła pobudkę na jedzenie i nie chciała już iść spać, trochę po nas poskakała ale potem ją odłożyłam do łóżeczka, bo mi się jeszcze spać chciało
Na szczęście zasnęła i spałyśmy do 8.30, a tatuś w międzyczasie poszedł na zakupy i zrobił śniadanko
A teraz mam lenia
Heja dziewczyny :-)
u nas w nocy dzisiaj strasznie wiał wiatr, co chwilę mnie budził Do tego moje dziecię ma silną potrzebę tulenia się ostatnio i wczoraj zanim poszłam spać wybudziła się i koniecznie chciała się przytulać Pisałam wczoraj, że zasnęła o 18.00...przebudziła się przed 19-tą, ale tak płakała i marudziła, że zrezygnowaliśmy z kąpieli tylko przebrałam ją, nakarmiłam i poszła dalej spać.
O 6.00 zrobiła pobudkę na jedzenie i nie chciała już iść spać, trochę po nas poskakała ale potem ją odłożyłam do łóżeczka, bo mi się jeszcze spać chciało
Na szczęście zasnęła i spałyśmy do 8.30, a tatuś w międzyczasie poszedł na zakupy i zrobił śniadanko
A teraz mam lenia
S
szalona mama
Gość
Witam się nieprzytomna
Ja dzisiaj spać nie mogłam i usnęłam dopiero ok 4 nad ranem
Wicher wiał i wieje koszmarny ale za to w nocy jaka burza była aż wszystkie okna zamykałam, grzmiało, pioruny waliły na około i potem ściana deszczu.
A dzisiaj mam spotkanie klasowe z podstawówki ciekawe jak będzie?
Ja dzisiaj spać nie mogłam i usnęłam dopiero ok 4 nad ranem
Wicher wiał i wieje koszmarny ale za to w nocy jaka burza była aż wszystkie okna zamykałam, grzmiało, pioruny waliły na około i potem ściana deszczu.
A dzisiaj mam spotkanie klasowe z podstawówki ciekawe jak będzie?
reklama
elahar
mama Madzi
Dzień dobry
Chyba w całej Polsce wieje. U nas "urywa " głowy :-( Ale słońce od rana piękne.
Fredzik taka burza o tak wczesnej porze roku?? No nieźle.
Ja wczoraj wysprzątałam mieszkanko i dzisiaj odpoczywam.
Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia i Tristanka :-) zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka
Chyba w całej Polsce wieje. U nas "urywa " głowy :-( Ale słońce od rana piękne.
Fredzik taka burza o tak wczesnej porze roku?? No nieźle.
Ja wczoraj wysprzątałam mieszkanko i dzisiaj odpoczywam.
Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia i Tristanka :-) zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka