reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ja chodze juz od jakiegos czasu w polbutach ;-)
corcia w kurtce takiej lzejszej, nie typowo zimowej, bo kombinezonu mialam juz dosc ;-)
wyciagnelam tez spiworek z wozka i jezdzimy w przykryciem na nozki tylko, o i czapke zimowa odlozylismy juz i ubieramy ta, co jesienia, bo w zimowej glowka cala spocona byla :baffled:

Witajcie :-)

No i nadszedł TEN dzień :-D Dziecię mię obudziło o 6 :sorry2: A położyłam się koło 2 :cool2:

macie bóle owulacyjne?? mnie tak coś gniecie i mam wrażenie, że to to, nospa nie działa:baffled:
Ja mam :tak:

Dobranoc kobitki, idę spac. Wy pewnie przekrecacie się na drugi bok;-)
A nie :-D Ja o tej godzinie chyba łazienkę sprzątałam, albo kuchnię :confused::-D

Goście się mają koło 15 zebrać, także zaraz zabieram się za robotę.. Trochę posprzątać jeszcze trzeba ;-):-)

Miłego dnia Wam życzę Marcówki :-)

Dzień dobry :-).

Wszystkiego najlepszego dla naszych roczniaczków Potrusia i Tristanka !!!

U nas jest dziwaczna pogoda dzisiaj. Rano padał deszcz i okropnie wiało, a teraz świeci słońce.

Karolek ładnie spał w nocy. Może faktycznie przerwa w ząbkowaniu nastąpiła :-).

Wszystkiego najlepszego Piotrusiu i Tristanku z okazji ukończenia 1 roku życia! Dużo uśmiechu na codzień, miłości dookoła i dzieciństwa pełnego radości!

Heja dziewczyny :-)

u nas w nocy dzisiaj strasznie wiał wiatr, co chwilę mnie budził :baffled: Do tego moje dziecię ma silną potrzebę tulenia się ostatnio i wczoraj zanim poszłam spać wybudziła się i koniecznie chciała się przytulać :sorry2: Pisałam wczoraj, że zasnęła o 18.00...przebudziła się przed 19-tą, ale tak płakała i marudziła, że zrezygnowaliśmy z kąpieli tylko przebrałam ją, nakarmiłam i poszła dalej spać.

O 6.00 zrobiła pobudkę na jedzenie i nie chciała już iść spać, trochę po nas poskakała ale potem ją odłożyłam do łóżeczka, bo mi się jeszcze spać chciało :baffled:

Na szczęście zasnęła i spałyśmy do 8.30, a tatuś w międzyczasie poszedł na zakupy i zrobił śniadanko :blink:

A teraz mam lenia :sorry2:

Witam się nieprzytomna:confused:
Ja dzisiaj spać nie mogłam i usnęłam dopiero ok 4 nad ranem :wściekła/y:
Wicher wiał i wieje koszmarny ale za to w nocy jaka burza była :szok::szok::szok: aż wszystkie okna zamykałam, grzmiało, pioruny waliły na około i potem ściana deszczu.
A dzisiaj mam spotkanie klasowe z podstawówki :tak: ciekawe jak będzie? :cool2:

reklama
Dzień dobry :tak:
Chyba w całej Polsce wieje. U nas "urywa " głowy :-( Ale słońce od rana piękne.

Fredzik taka burza o tak wczesnej porze roku?? No nieźle.

Ja wczoraj wysprzątałam mieszkanko i dzisiaj odpoczywam.

Wszystkiego najlepszego dla Piotrusia i Tristanka :-) zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka :tak:

Do góry