reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej u nas tez ponuro .ale cieplo :tak::-) dzisiaj jedziemy do znajomych na parapetowke wiec juz pozniej do Was nie zajrze :no: milego popoludnia dziewczyny ;-):-)

dzien dobry :-)

Podobno idzie wiosna (właśnie mówili w Faktach) :tak:.

wlasnie maz mi dzisiaj czytal wiadomosci z internetu, ze od poniedzialku zaczynamy wiosne :-)

macie bóle owulacyjne?? mnie tak coś gniecie i mam wrażenie, że to to, nospa nie działa:baffled:

zawsze mialam a teraz nie...no ale od jakis 3 miesiecy nie mialam okresu, wiec wszystko mam poprzewracane do gory nogami przez ta wkladke i nic nie wiem kiedy co i jak :-D

ja miałam bóle m przed urodzeniem Wiki a teraz to nie mam :):)
agutek to mam nadzieje że słonko w poniedziałek i u mnie zawita, bo może mi dół minie.....kurcze cały czas mi się coś wali, od początku tego roku,wszystko mi sie sypie, już nie wiem czego sie dotknąć żeby było ok do końca, jak nie urzędy to banki, ach szkoda gadać, dołka mam strasznego

reklama
hejka, moje dziecko wlasnie zasnelo :angry: nie spalo po poludniu, bo bylismy na innym mieszkaniu i za Chiny Ludowe nie chciala sie polozyc, w aucie wiec zasnela i teraz dalej spi :baffled: ciekawe, o ktorej sie obudzi i o ktorej pojdzie spac na noc :confused::dry:

Agutku masz spirale?? ja sie zastanawialam ,ale strasznie boje sie bolu przy "zakladaniu":sorry2:

tak mam :tak:
mnie zalozenie bolalo, ale wziernika a nie spirali:blink: bolaly mnie te wszystkie przygotowania, bo mialam jeszcze "rany" po porodzie, a potem moj gin zrobil mi zastrzyk znieczulajacy miejscowy i zalozenie spiralki juz wcale nie bylo odczuwalne....moja kolezanka z kolei nie miala zastrzyka i bardzo ja bolalo zalozenie :sorry2:
bolesne jest jeszcze kilka godzin po zalozeniu ( jak na bardzo bolesna miesiaczke), a potem juz jest ok :tak:
jak urodzilas dziecko to i zalozenie spiralki przezyjesz ;-)

ja miałam bóle m przed urodzeniem Wiki a teraz to nie mam :):)
agutek to mam nadzieje że słonko w poniedziałek i u mnie zawita, bo może mi dół minie.....kurcze cały czas mi się coś wali, od początku tego roku,wszystko mi sie sypie, już nie wiem czego sie dotknąć żeby było ok do końca, jak nie urzędy to banki, ach szkoda gadać, dołka mam strasznego

ja też mam nadzieje i dlatego bardzo chce już słonko, także Agutek trzymam za słowo że od poniedziałku

kasia tak to juz niestety jest, ze nieszczescia ida seriami, ale w koncu wychodzi sie na prosta i jest lepiej :happy2:

Do góry