reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej ;-)

Agutku Calwin Klein euphoria jest super :tak: obecnie mam tez ck tylko "one" tez calkiem niczego sobie :tak:i bardzo podoba mi sie chanel (w takiej okraglej buteleczce) dalszej nazwy nie znam :no: ale byl naprawde fajny ,a ja zgubilam go w podrozy :angry: co do cen to i owszem w Pl sa bardzo drogie i pewnie bym nie kupila :sorry: ale tu ceny sa przystepne :tak: zadnych podkladow nie urzywam :no:;-)

sappona wlasnie sie spostrzeglam ,ze z Bydg jestes :tak::-p jaka okolica??

reklama
W szpitalu wypełniało się te wszystkie ulotki, to chyba stąd te gazety, bo ja też dostaję ;-)

a ja nie dostaje :-(
moze dlatego, ze jeszcze jak nie bylam w ciazy to dostawalam gazetke, ktora byla przeznaczona dla poprzedniej lokatorki a jej dziecko mialo wtedy juz kolo roczku (gazetke ta ponoc przysylaja do 2 lat), a potem jak ja urodzilam to pewnie im sie cos nie zgadzalo, ze na ten sam adres druga gazeta :baffled: wiec jak wypadly te 2 lata to przestali mi przesylac, a tej dla mnie sztuki nigdy nie zaczeli wysylac :eek:

Witam po pracy:tak:

ja używam Euphorie Calvin Klein 30ml (199zł) ale to są tak od święta:zawstydzona/y: na co dzień używam Kyle Minogue Darling 50ml (ok 100zł):tak: podklad używam Loreala Infallible lub Rimmel Rekover:tak:

euphorie wahalam i faktycznie bardzo ladna...ale cena...:szok: dwie stowy za 30ml...kurde chyba by mnie zjadly wyrzuty sumienia gdybym sobie kupila :-D

u nas w ogole to nie ma prawdziwej perfumerii, wiec nie mam okazji nawet zeby powachac dobre perfumy :eek: jedyna "perfumeria" jaka mamy to ta w rossmannie, a wybor jak wiadomo jest tam bardzo ograniczony :baffled: ja w ogole jestem w stanie za perfum dac 100zl, ale wszystko co jest powyzej 100 to mi od razu jakos zal i nie potrafie sie zdecydowac :sorry: ale slyszalam, ze prawdziwe perfumy to jest cos...zapach naprawde bardzo trwaly i te tansze to nawet kolo nich na polce nie staly :sorry:chyba jednak wole kupic sobie 3 perfumy za 100zl niz jeden za 300 :confused2: ale nie powiem, ze mi sie nie marzy cos wyjatkowego ;-) tylko maz by mi torby za drzwi wystawil wtedy hehehe :-D

moje dziecko znowu na noc wypilo tylko 60ml...:baffled:rano bylo to samo :eek:
jakos nie ma apetytu, przez chorobe?:angry:

ja uzywam Lancome teint idole ultra, jest idealny, matowyale kosztuje 170zł:baffled:

ja właśnie uzywam aliena, ale kupuje pojemnik zastępczy i mam perfumetkę z Sephory i sobie przelewam, wychodzi duzo taniej:tak:

a co chodzi z tym pojemnikiem zastepczym?

no dobra to teraz napiszcie mi jeszcze na ile wam starczaja te firmowe perfumy? :-)

ja w sumie podkładów też mało używam te dwa mam już od 2,5 roku:szok: muszę datę przydatności sprawdzić:szok: co do euphori to mąż mi9 kupił jak urodziłam Natunie i teraz dostałam rocznicę ślubu:tak: z własnej pensji bym ich nie kupiła:-p jestem posiadaczka wrodzonych cieni pod oczami także kupuje korektor pod oczy taki lepszej firmy:baffled: bo wyglądam jakbym od 3 dni nie spała:no: ostatnio znalazłam jakis salon kosmetyczny taki wypasiony gdzie się robi botox i te różne wynalazki i mają tam usuwanie cieni pod oczami kosztuje to 150zł:tak: może się skuszę bo kremy i korektory też dużo kosztują:angry:

ja mam teraz podklad loreala, wczesniej zreszta tez tylko oba z innych serii, ale kurcze nie pamietam jakich :-p uzywam codziennie...ale tak jakos bardziej z przyzwyczajenia, po prostu robie do pracy makijaz i podklad sklada sie wg mnie na taki standardowy make-up :-)

no dobra to teraz napiszcie mi jeszcze na ile wam starczaja te firmowe perfumy? :-)
ja 30 ml miałam rok:tak: ale nie używałam codziennie:no:
ale musze Wam powiedzieć że jak zakładałam ubrania które wcześniej były po perfumowane to nadal pachniały :szok: jednak drogie perfumy długo się trzymają:tak:

a co chodzi z tym pojemnikiem zastepczym?

pojemnik zastępczy - to po prostu buteleczka, bez atomizera, Thierry Mougler (chyba tak sie pisze) tak wydaje perfumy i np. alien poj 60ml kosztuje 400zł, a tak 300 zł, a mnie starcza na bardzo długo, bo jeszcze zamiennie uzywam Lacoste,a jak mi szkoda kasy to kupuje w Avonie Today,

Bleberry- ja kupuje właśnie podkład Lancome, bo tez mam kłopoty z cerą, a on swietnie kryje i matuje,, no i ja mam jeszcze cere mieszaną:baffled:

reklama
Manicure, pedicure, akryl, żel, zdobnictwo. Zawsze chciałam to zrobić ale nigdy czasu i siły nie miałam a teraz jakoś się zmobilizowałam i bardzo się cieszę. Tym bardziej, że jest to zajęcie które bardzo mnie uspokaja i wycisza. Niektórzy się dziwią jak słyszą, że robię kurs. Bo jak to? Tu praca w banku i taki kurs? Tak na marginesie to od początku jak się Mały urodził pracuję w domku (szukam i obrabiam nieruchomości). Tak więc dalej twierdzę, że dziecko mobilizuje :-)

Co znaczy obrabiam? I gdzie szukasz? na terenie warszawy?

Do góry