reklama
Lajla83
Fanka BB :)
ja mam z Avonu ten brązujący i używam go juz bardzo dlugo jest strasznie wydajnyTak dokładnie. Ja mam takie rozświetlające z Avonu. Też je trzymam już długo w łazience. Niby nic się z nimi nie dzieje.
Ewa mnie przez dwa tygodnie bolało pomogła mi herbatka z cytryna i miodem akcjowym
witam
moje dziecko coś wczoraj zjadło i dziś od rana robi kupki na razie dostał tylko jagody z serkiem wymieszane (bo samych nie chciał) i soczek marchewkowy, mam nadzieję że nic się z tego nie rozwinie bo ciągle mam w pamięci Agutkowe problemy z biegunką małej:-(
A propo perfum to się Wam pochwalę że ostatnio wygrałam w jakimś ( nie pamiętam jakim) konkursie perfumy avon z serii christiana lacroix ( dla niej i dla niego ) i nawet mi się podobają, mojemu M też i razem z piżamą to bedzie jego prezent na walentynki:-)
Ja też mam puder w kulkach brązujący z oriflame, ma już 2 lata prawie i na koniec ostały się prawie same brązowe a że ja mam jasną cerę to są za ciemne. Ale jeszcze do niedawna używałam zawsze na koniec na policzki i dekolt, fajnie się te drobiniki błyszczały
moje dziecko coś wczoraj zjadło i dziś od rana robi kupki na razie dostał tylko jagody z serkiem wymieszane (bo samych nie chciał) i soczek marchewkowy, mam nadzieję że nic się z tego nie rozwinie bo ciągle mam w pamięci Agutkowe problemy z biegunką małej:-(
A propo perfum to się Wam pochwalę że ostatnio wygrałam w jakimś ( nie pamiętam jakim) konkursie perfumy avon z serii christiana lacroix ( dla niej i dla niego ) i nawet mi się podobają, mojemu M też i razem z piżamą to bedzie jego prezent na walentynki:-)
Ja też mam puder w kulkach brązujący z oriflame, ma już 2 lata prawie i na koniec ostały się prawie same brązowe a że ja mam jasną cerę to są za ciemne. Ale jeszcze do niedawna używałam zawsze na koniec na policzki i dekolt, fajnie się te drobiniki błyszczały
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ale zadajesz trudne pytania . Nie da się opisać jak się widzi bez okularów (spróbuj opisać, jak ty widzisz bez okularów ;-)). Poza tym astygmatyzm na ogół jest połączony z krótkowzrocznością lub dalekowzrocznością. Mogę tylko napisać, że widzi się źle . W okularach się widzi normalnie. Szkła może są grubsze niż takie, które korygują tylko "sferę", ale trudno powiedzieć. Musiałabym zobaczyć szkła o takiej samej mocy bez cylindrów, żeby porównać. Szkła są droższe chyba dwukrotnie.Byłam wczoraj u okulisty. Ale się uśmiałam.
Muszę dziś wybrać oprawki.
Pytanie do mam, które maja astygmatyzm (ja nie mam). Jak się widzi w okularach i bez, jak ma się astygmatyzm? Szkła korekcyjne wyglądają jakoś inaczej? I ile kosztują (tyle co zwykłe szkła)?
Ja też miałam właśnie z Avonu. Coś musiało z nim być nie tak, bo normalny puder też trzymam w łazience i nic mu nie dolega. Może jak się używa, to nie pleśnieje :-).ja mam z Avonu ten brązujący i używam go juz bardzo dlugo jest strasznie wydajny
Lajla83
blueberry a może wyciągnęłaś tą gąbkę z środka mój stoi w łazience w szafce i nic mu nie dolegaJa też miałam właśnie z Avonu. Coś musiało z nim być nie tak, bo normalny puder też trzymam w łazience i nic mu nie dolega. Może jak się używa, to nie pleśnieje :-).
Ewelina z Bydgoszczy
Dzień dobry
Ten mój Lasting Performance też dobrze kryje i długo sie trzyma. Na pewno Lancome jest lepszy, ale jednak kosztuje 3 razy więcej ;-). Zanim zaszłam w ciążę chodziłam regularnie do takiego gabinetu dermatologii estetycznej i robiłam sobie pilingi i to na prawdę daje świetne efekty. No a teraz nie mam kiedy. Niestety ten gabinet jest po drugiej stronie miasta i nie pracuje w soboty :-(.
Ja zanim zaszłam w ciążę, to chodziłam na mikrodermabrazję, a teraz to nie mogę bo nie mam z kim zostawic Piotrka:-(
Tak w ogóle to dzień dobry,
my tez mielismy pobudki na picie i wstanie o 6-tej, ale ok 7-ej sie jeszcze zdrzemneliśmy i spalismy do 9-tej, także nie było tak źle
Ja mam dokładnie to samo Ignaś namiętnie wkłada mi palec do oka, o dziwo tylko mi, chyba dlatego że go sama tego nauczyłamOdkąd moja córa nauczyła się pokazywać oko, nos to tak mi go podrapała, że wyglądam jak stary pijak Dobrze, że mogę zatuszować podkładem bo inaczej bym się ludziom nie pokazała
elahar
mama Madzi
Ja mam dokładnie to samo Ignaś namiętnie wkłada mi palec do oka, o dziwo tylko mi, chyba dlatego że go sama tego nauczyłam
No ja córcie też nauczyłam i fajnie jest jak robi to delikatnie ale jak zrobi zamach z całej siły to mi czasami świeczki w oczach stają . "Z główki " też już od niej oberwałam
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mnie Karolek kiedyś zrobił kosi kosi na twarzy . Bo akurat miał tylko jedną wolną rękę .