reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a ja sie witam po pracy
zaraz sie zabieram za zabawe z dzieciątkiem bo jestem jakoś dziwnie naładowana energią, to chyba przez to słonko które u nas świeciło dzisiaj
agutek dobrze że już ci lepiej
blueberry ty to moze sobie zrób jakies testy to będziesz wiedziała czy to alergia

reklama
no wlasnie ja z tych, ktorym szkoda kasy na drogie perfumy....jak pomysle, ze mialabym wydac 300zl na perfumy to mnie sciska :sorry: nigdy takich drogich nie kupilam, chociaz kurka chcialabym kiedys miec takie z prawdziwego zdarzenia ;-)

tak wlasnie szukam czegos w przystepnej cenie...ostatnio mialam Mexx woman i bylam zadowolona :tak:

hehehe :-D:-D:-D:-D

dziewczyny czy mozecie polecic jakis dobry podklad do twarzy?
a perfumy? jakich uzywacie?

ja uzywam Lancome teint idole ultra, jest idealny, matowyale kosztuje 170zł:baffled:

Podkład ja używam Max Factor Lasting Performance. A perfumy lubię Miracle (wiem, mało orginalne), a poza tym podobają mi się Alien Muglera (nie wiem czy dobre napisałam), ale są dla mnie za drogie.

ja właśnie uzywam aliena, ale kupuje pojemnik zastępczy i mam perfumetkę z Sephory i sobie przelewam, wychodzi duzo taniej:tak:

Witam po pracy:tak:
no wlasnie ja z tych, ktorym szkoda kasy na drogie perfumy....jak pomysle, ze mialabym wydac 300zl na perfumy to mnie sciska :sorry: nigdy takich drogich nie kupilam, chociaz kurka chcialabym kiedys miec takie z prawdziwego zdarzenia ;-)

tak wlasnie szukam czegos w przystepnej cenie...ostatnio mialam Mexx woman i bylam zadowolona :tak:
ja używam Euphorie Calvin Klein 30ml (199zł) ale to są tak od święta:zawstydzona/y: na co dzień używam Kyle Minogue Darling 50ml (ok 100zł):tak: podklad używam Loreala Infallible lub Rimmel Rekover:tak:

Agutek, mnie też szkoda kasy na drogie kosmetyki. Pewnie dlatego, że nigdy nie mam jej za dużo :no:.

ja właśnie uzywam aliena, ale kupuje pojemnik zastępczy i mam perfumetkę z Sephory i sobie przelewam, wychodzi duzo taniej:tak:
A ile one w ogóle teraz kosztują? Bo jak ja się interesowałam, to kosztowały chyba 400 zł :szok:. Ale to wtedy była nowość, to może teraz są tańsze?

Ale jakbym kupowała podkład za 170 zł, to bym poszła z torbami. Niestety używam codziennie, bo mam problemy ze skórą.

A co do gazetki, to ja też ją dostaję :tak:.

reklama
Do góry