reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry a o zmianie pracy nie myslalas? Na taka o jakis "normalniejszych" godzinach pracy? Czy u was to wszystkie firmy tak pracuja? ;-)

reklama
no wlasnie blueberry tak jak piszesz sa i wady u nas co prawda mieszka moja mama ,ale sa zgrzyty :baffled:

blueberry a o zmianie pracy nie myslalas? Na taka o jakis "normalniejszych" godzinach pracy? Czy u was to wszystkie firmy tak pracuja? ;-)
Hm... pewnie nie wszystkie. Chociaż większość firm handlowych pracuje gdzieś tak do 17-tej. A co do zmiany pracy, to obawiam się, że ciężko by mi było znaleźć pracę na tak dobrych warunkach. To znaczy za takie pieniądze i żebym nie musiała wyjeżdżać, zostawać po godzinach, itp. I jeszcze żeby godziny pracy były lepsze i żebym nie musiała dojeżdżać 2 godziny.

Hm... pewnie nie wszystkie. Chociaż większość firm handlowych pracuje gdzieś tak do 17-tej. A co do zmiany pracy, to obawiam się, że ciężko by mi było znaleźć pracę na tak dobrych warunkach. To znaczy za takie pieniądze i żebym nie musiała wyjeżdżać, zostawać po godzinach, itp. I jeszcze żeby godziny pracy były lepsze i żebym nie musiała dojeżdżać 2 godziny.

Rozumiem...ja mam to szczescie, ze moge pracowac w godz. 07.00-15.00 a dojazd do pracy zajmuje doslownie 5 minut, piechota - 20 minut:-p Ale za to pare innych warunkow mi nie pasuje ;-) Nigdy nie dostanie sie wszystkiego :-p

Pewnie niebawem skonczy mi sie "ochronka" i bede czasem musiala zostac po godzinach, co mi sie wcale nie usmiecha :dry:

Cora sie obudzila. Uciekam, bo szykujemy sie zaraz na obiadek do tesciow.
Milego popoludnia:-)

Witamy się niedzielnie :-)

Roksi gratuluję sukcesow w odzwyczajaniu od smoczka.

No i popisałam sobie, corcia się obudziła.

Kochana Wiki! możesz już odliczać czas do roczku!:-)Wszystkiego dobrego dla Ciebie:-):-):-)

Była kiedyś dyskusja o wakacjach....co postanowiłyście?
ja tak dziś pomyślałam...chcielibyśmy nad morze na jakieś 2 tyg. nocleg//około 1400 zł, 1000 zł na żarełko i trakcje spokojnie, paliwo ok 250 zł i co za 3000 zł nad Bałtykiem gdzie może być cały czas zimno?????:baffled::crazy::no:

reklama
ja planowałam wakacje za granicą miałam dylemat między Tunezja a Chorwacją:baffled: i okazało się że zostaje Bałtyk:crazy: bo za granice nie możemy się ze znajomymi zgrać terminami urlopów a wypadałoby taką imprezę wykupić wcześniej bo jest dużo taniej:tak: a nie chce jechać last minute i pakować się w dwa dni:no: a sami nie chcemy jechać:no: także polskie morze:tak: gdzieś na przełomie lipca i sierpnia:tak:

mała znów zasnęła bez smoka i w ogóle nie płakała:-)
Gorące buziaczki dla Viktorii

Do góry