reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Była kiedyś dyskusja o wakacjach....co postanowiłyście?
ja tak dziś pomyślałam...chcielibyśmy nad morze na jakieś 2 tyg. nocleg//około 1400 zł, 1000 zł na żarełko i trakcje spokojnie, paliwo ok 250 zł i co za 3000 zł nad Bałtykiem gdzie może być cały czas zimno?????:baffled::crazy::no:

A gdzie znalazlas noclegi na 2 tygodnie za 1400zl?
Ja znalazlam za ta kwote na tydzien, ale z wyzywieniem:baffled:

Na 2 tygodnie zatem nie mozemy sobie pozwolic w tym roku, a poza tym nudzilibysmy sie tyle czasu - dla nas optymalny czas na wakacjach to 10 dni, ale w sezonie letnim nie chca wynajmowac inaczej jak tylko na pelne tygodnie, od weekendu do weekendu :baffled:

Tak w ogole to jedziemy oczywiscie nad nasze morze :tak:
I ja sie ciesze - blisko do domu, w kazdej chwili mozna wrocic. W ogole lubie nasze morze :tak: Wiec ja tam nie narzekam :-p

A gdzie znalazlas noclegi na 2 tygodnie za 1400zl?
Ja znalazlam za ta kwote na tydzien, ale z wyzywieniem:baffled:

Na 2 tygodnie zatem nie mozemy sobie pozwolic w tym roku, a poza tym nudzilibysmy sie tyle czasu - dla nas optymalny czas na wakacjach to 10 dni, ale w sezonie letnim nie chca wynajmowac inaczej jak tylko na pelne tygodnie, od weekendu do weekendu :baffled:

Tak w ogole to jedziemy oczywiscie nad nasze morze :tak:
I ja sie ciesze - blisko do domu, w kazdej chwili mozna wrocic. W ogole lubie nasze morze :tak: Wiec ja tam nie narzekam :-p

nie znalazłam:-D tak sobie policzyłam bez wyżywienia

my nad morze mamy blisko 1000 km i co robić jak zimno?:rofl2:

na razie się nie rozglądam:no: poczekam do czerwca i wtedy zacznę coś szukać:tak: pewnie coś na półwyspie helskim:tak: znajomi zachęcają nas do zobaczenia jarmarku dominikańskiego w Gdańsku;-) ciekawe jak będzie pogoda w lato:sorry2: bo maxymalnie wkurzę się jak będę siedziała w pokoju a za oknem będzie lało:angry:

aha, ja juz szukalam :tak: bardzo zalezaloby nam na domku (wiekszosc jest bardzo droga :eek:) zeby mozna bylo posiedziec wieczorami przy grillu, mala mogla pobiegac, a nie zamykac sie w pokoju i nie miec jak sie ruszyc, ale nie wiadomo czy z tego cos wyjdzie :-(

znalazlam jeden osrodek gdzie wlasnie sa domki i wychodzi okolo 1400zl za dwie osoby z wyzywieniem na tydzien :-) tylko ten tydzien troszke malo mi sie wydaje, a nie mozemy sobie pozwolic na drugi, bo to za duzo kasy by poszlo...dlatego rozpatruje kwatere prywatna, bo taniej i dluzej mozna by pobyc :rolleyes:

a w linii prostej nad morze to ja mam jakies 2,5-3h drogi maksymalnie.

ja do najblizszej miejscowosci nadmorskiej wg zumi mam 153km- 2h 52min ;-)
tyle, ze pewnie pojedziemy w inny region :-)

My najczęściej jeździmy do Sobieszewa albo w okolice Gdańska . Jedzie się bez postoju około 7-8 godzin w dzień. Z postojami wiadomo dłużej. W tym roku chyba też zahaczymy o te okolice.

BUZIACZKI DLA WIKTORII :-)

reklama
Ja mysle o Łebie i Władysławowie (to drugie biore pod uwage bo tansze od Trojmiasta a bardzo latwo i szybko mozna tam sie dostac i miec jakies atrakcje by nie zgnusniec na plazy ;-) nie lubimy z mezem bezczynnego lezenia nad woda, szybko sie nudzimy, lubimy lazic po miastach ;-))

Do góry