reklama
A
Agutek
Gość
Była kiedyś dyskusja o wakacjach....co postanowiłyście?
ja tak dziś pomyślałam...chcielibyśmy nad morze na jakieś 2 tyg. nocleg//około 1400 zł, 1000 zł na żarełko i trakcje spokojnie, paliwo ok 250 zł i co za 3000 zł nad Bałtykiem gdzie może być cały czas zimno?????
A gdzie znalazlas noclegi na 2 tygodnie za 1400zl?
Ja znalazlam za ta kwote na tydzien, ale z wyzywieniem
Na 2 tygodnie zatem nie mozemy sobie pozwolic w tym roku, a poza tym nudzilibysmy sie tyle czasu - dla nas optymalny czas na wakacjach to 10 dni, ale w sezonie letnim nie chca wynajmowac inaczej jak tylko na pelne tygodnie, od weekendu do weekendu
Tak w ogole to jedziemy oczywiscie nad nasze morze
I ja sie ciesze - blisko do domu, w kazdej chwili mozna wrocic. W ogole lubie nasze morze Wiec ja tam nie narzekam
madzikm
Mamy lutowe'07
A gdzie znalazlas noclegi na 2 tygodnie za 1400zl?
Ja znalazlam za ta kwote na tydzien, ale z wyzywieniem
Na 2 tygodnie zatem nie mozemy sobie pozwolic w tym roku, a poza tym nudzilibysmy sie tyle czasu - dla nas optymalny czas na wakacjach to 10 dni, ale w sezonie letnim nie chca wynajmowac inaczej jak tylko na pelne tygodnie, od weekendu do weekendu
Tak w ogole to jedziemy oczywiscie nad nasze morze
I ja sie ciesze - blisko do domu, w kazdej chwili mozna wrocic. W ogole lubie nasze morze Wiec ja tam nie narzekam
nie znalazłam tak sobie policzyłam bez wyżywienia
my nad morze mamy blisko 1000 km i co robić jak zimno?
Lajla83
Fanka BB :)
na razie się nie rozglądam poczekam do czerwca i wtedy zacznę coś szukać pewnie coś na półwyspie helskim znajomi zachęcają nas do zobaczenia jarmarku dominikańskiego w Gdańsku;-) ciekawe jak będzie pogoda w lato bo maxymalnie wkurzę się jak będę siedziała w pokoju a za oknem będzie lało
A
Agutek
Gość
aha, ja juz szukalam bardzo zalezaloby nam na domku (wiekszosc jest bardzo droga ) zeby mozna bylo posiedziec wieczorami przy grillu, mala mogla pobiegac, a nie zamykac sie w pokoju i nie miec jak sie ruszyc, ale nie wiadomo czy z tego cos wyjdzie :-(
znalazlam jeden osrodek gdzie wlasnie sa domki i wychodzi okolo 1400zl za dwie osoby z wyzywieniem na tydzien :-) tylko ten tydzien troszke malo mi sie wydaje, a nie mozemy sobie pozwolic na drugi, bo to za duzo kasy by poszlo...dlatego rozpatruje kwatere prywatna, bo taniej i dluzej mozna by pobyc
a w linii prostej nad morze to ja mam jakies 2,5-3h drogi maksymalnie.
znalazlam jeden osrodek gdzie wlasnie sa domki i wychodzi okolo 1400zl za dwie osoby z wyzywieniem na tydzien :-) tylko ten tydzien troszke malo mi sie wydaje, a nie mozemy sobie pozwolic na drugi, bo to za duzo kasy by poszlo...dlatego rozpatruje kwatere prywatna, bo taniej i dluzej mozna by pobyc
a w linii prostej nad morze to ja mam jakies 2,5-3h drogi maksymalnie.
Lajla83
u mnie zumi pokazuje mi 555km czyli gdzieś 10godzin na Hel ale wydaj mi się że wyjdzie gdzieś 8 godzinnie znalazłam tak sobie policzyłam bez wyżywienia
my nad morze mamy blisko 1000 km i co robić jak zimno?
A
Agutek
Gość
ja do najblizszej miejscowosci nadmorskiej wg zumi mam 153km- 2h 52min ;-)
tyle, ze pewnie pojedziemy w inny region :-)
Lajla83
Agutku a powiedz mi jaka miejscowość podoba Ci sie najbardziej? Na razie chyba będę czegoś szukać na półwyspie helskimja do najblizszej miejscowosci nadmorskiej wg zumi mam 153km- 2h 52min ;-)
reklama
A
Agutek
Gość
Ja mysle o Łebie i Władysławowie (to drugie biore pod uwage bo tansze od Trojmiasta a bardzo latwo i szybko mozna tam sie dostac i miec jakies atrakcje by nie zgnusniec na plazy ;-) nie lubimy z mezem bezczynnego lezenia nad woda, szybko sie nudzimy, lubimy lazic po miastach ;-))