reklama
elahar
mama Madzi
Witam:-)
córcia szaleje strasznie w sumie to ona nie chodzi tylko biega dzisiaj poszła sobie na nóżkach z kuchni do salonu
Fajnie. Skoro moja już wstaje sama koło łóżka i mebli to pewnie też nie długo ruszy w "trasę" :-)
A
Agutek
Gość
Fajnie. Skoro moja już wstaje sama koło łóżka i mebli to pewnie też nie długo ruszy w "trasę" :-)
Moja 1.5 miesiaca wstaje i drepta przy meblach ale do chodzenia to sie nie garnie jeszcze. To znaczy garnie, ale tylko za raczki Sama nie i wydaje mi sie, ze jeszcze troche to potrwa.
madzikm
Mamy lutowe'07
Moja 1.5 miesiaca wstaje i drepta przy meblach ale do chodzenia to sie nie garnie jeszcze. To znaczy garnie, ale tylko za raczki Sama nie i wydaje mi sie, ze jeszcze troche to potrwa.
Tolcia osłabiona po chorobie.
A co te nasze dzieci tak pędzą w rozwoju??? wyścig szczurów od pieluchy czy jak?
jak Zosię puszcze na spacerze to biegnie i nawet za mną nie patrzya przygodne panie mówią, że ma 1,5 roku
elahar
mama Madzi
Pewnie i u nas tak będzie. Ja się cieszę, że zaczęła raczkować bo to dobre na te lordozy, skoliozy i inne skrzywienia kręgosłupa.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U nas też Karol wstaje już od dawna i chodzi przy meblach, ale do przodu nie chodzi nawet za rączki.
madzikm
Mamy lutowe'07
Pewnie i u nas tak będzie. Ja się cieszę, że zaczęła raczkować bo to dobre na te lordozy, skoliozy i inne skrzywienia kręgosłupa.
a to Madzia ma tego typu problemy?
elahar
mama Madzi
a to Madzia ma tego typu problemy?
Nie ale jeden lekarz nam powiedział, że raczkowanie jest dobre dla kregosłupa. A ona miała problemy z bioderkiem więc też raczkowanie wskazane. No i mam nadzieję, że właśnie po mnie nie odziedziczy tych przypadłości bo ja mam kręgosłup kiepski. :-(
pozdrawiamy serdecznie z "agrowczasów", wyjechaliśmy sobie z Ignasiem na wieś, jutro koleżanaka ma 18- stkową imprezę:-) więc dziś przygotrowania w pełni a Ignaś zadowolony bo ma tu dużo miejsca do raczkowania, wszędzie na podłodze wykładziny i niskie meble, więc sobie sam wstaje i siada spowrotem:-) do tego jest mały kotek i Młody sobie go gania i dzieli się jedzeniem. Jest brudny ale szczęsliwy i ja też
reklama
ewa0381
Fanka BB :)
Cześć. Mnie trzeci dzień z rzędu boli głowa :-(. Nie wiem czy to nie od tabletek anty, ale w sumie jak je brałam to mnie nie bolała, dopiero jak skończyłam opakowanie. Dziwne...
Zanim zaszłam w ciążę to bardzo często bolała mnie głowa, a w pierwszym trymestrze ciąży miałam migreny. Od tamtej pory może trzy razy bolała mnie głowa, mam nadzieję, że tak już zostanie.
blueberry może zmień tabletki, bo po niektórych faktycznie może boleć głowa
Mogę oczywiście i napisałam, ale to nic konkretnego. Nie mam żadnych wejść . Wydaje mi się jednak, że bez wejść też sobie można poradzić.
Nie rozmyślaj tylko bierz się do działania Będziemy trzymać za ciebie kciuki