reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:-)
Dzisiaj rano mój ząb miał bliskie spotkanie z wiertłem:baffled: zdecydowanie wolę być koło fotela niż na nim:tak:
córcia szaleje strasznie w sumie to ona nie chodzi tylko biega:szok: dzisiaj poszła sobie na nóżkach z kuchni do salonu:tak:

reklama
Fajnie. Skoro moja już wstaje sama koło łóżka i mebli to pewnie też nie długo ruszy w "trasę" :-):-D

Moja 1.5 miesiaca wstaje i drepta przy meblach ale do chodzenia to sie nie garnie jeszcze. To znaczy garnie, ale tylko za raczki :-D Sama nie i wydaje mi sie, ze jeszcze troche to potrwa.

Moja 1.5 miesiaca wstaje i drepta przy meblach ale do chodzenia to sie nie garnie jeszcze. To znaczy garnie, ale tylko za raczki :-D Sama nie i wydaje mi sie, ze jeszcze troche to potrwa.

Tolcia osłabiona po chorobie.

A co te nasze dzieci tak pędzą w rozwoju??? wyścig szczurów od pieluchy czy jak?:confused:
jak Zosię puszcze na spacerze to biegnie i nawet za mną nie patrzy:-Da przygodne panie mówią, że ma 1,5 roku:-D

Pewnie i u nas tak będzie. Ja się cieszę, że zaczęła raczkować bo to dobre na te lordozy, skoliozy i inne skrzywienia kręgosłupa.

a to Madzia ma tego typu problemy?

Nie ale jeden lekarz nam powiedział, że raczkowanie jest dobre dla kregosłupa. A ona miała problemy z bioderkiem więc też raczkowanie wskazane. No i mam nadzieję, że właśnie po mnie nie odziedziczy tych przypadłości bo ja mam kręgosłup kiepski. :baffled::-(

pozdrawiamy serdecznie z "agrowczasów", wyjechaliśmy sobie z Ignasiem na wieś, jutro koleżanaka ma 18- stkową imprezę:-) więc dziś przygotrowania w pełni a Ignaś zadowolony bo ma tu dużo miejsca do raczkowania, wszędzie na podłodze wykładziny i niskie meble, więc sobie sam wstaje i siada spowrotem:-) do tego jest mały kotek i Młody sobie go gania i dzieli się jedzeniem. Jest brudny ale szczęsliwy i ja też:happy2:

reklama
Cześć. Mnie trzeci dzień z rzędu boli głowa :-(. Nie wiem czy to nie od tabletek anty, ale w sumie jak je brałam to mnie nie bolała, dopiero jak skończyłam opakowanie. Dziwne...

Zanim zaszłam w ciążę to bardzo często bolała mnie głowa, a w pierwszym trymestrze ciąży miałam migreny. Od tamtej pory może trzy razy bolała mnie głowa, mam nadzieję, że tak już zostanie.
blueberry może zmień tabletki, bo po niektórych faktycznie może boleć głowa

Mogę oczywiście i napisałam, ale to nic konkretnego. Nie mam żadnych wejść :no:. Wydaje mi się jednak, że bez wejść też sobie można poradzić.

Nie rozmyślaj tylko bierz się do działania:tak: Będziemy trzymać za ciebie kciuki:tak:

Do góry