reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry może zmień tabletki, bo po niektórych faktycznie może boleć głowa
Jeszcze się zastanawiam, czy to nie od kropli do nosa, bo ostatnio mam katar chroniczny.

A co do tego biznesu, to bardzo bym chciała i chyba bym nawet potrafiła, ale nie wiem czy mi wystarczy samozaparcia. Mam bardzo mało czasu i sił ostatnio :-(.

reklama
witam sie po pracy :-)

blueberry mnie dzisiaj tez glowa boli a raczej bardziej okolice oczu :dry:
do tego dzisiaj tez cos plamie i nie wiem czy mam sie szykowac na cos grubszego czy nie :eek:

co do biznesu to wlasnie jak sie powie a to potem trzeba i b, czyli poswiecic sie temu dosc mocno, a jesli mialoby sie nadal prowadzic zycie zawodowe to mysle, ze troszke ciezko by bylo - malo czasu na odpoczynek, dla dziecka itp.

a! kupilam brite :-)
wlasnie przyszla...ide rozpakowac i zobaczyc jak dziala to cudenko :-)
teraz chyba w zwiazku z tym przejdziemy na gotowana kranowke dla corci, bo do tej pory jechalismy na mineralce :-p

co do biznesu to wlasnie jak sie powie a to potem trzeba i b, czyli poswiecic sie temu dosc mocno, a jesli mialoby sie nadal prowadzic zycie zawodowe to mysle, ze troszke ciezko by bylo - malo czasu na odpoczynek, dla dziecka itp.
No niestety. Ale ja bym chciała doprowadzić do takiej sytuacji, żebym przy drugim dziecku nie musiała tak wcześnie wracać do pracy, żeby nas było stać na opiekunkę i w ogóle żeby mieć takie zabezpieczenie w razie czego. Muszę męża zagonić do roboty :-).

A w ogóle to najbardziej mnie przerażają sprawy księgowo - podatkowe. Wcale się na tym nie znam :zawstydzona/y:.

No niestety. Ale ja bym chciała doprowadzić do takiej sytuacji, żebym przy drugim dziecku nie musiała tak wcześnie wracać do pracy, żeby nas było stać na opiekunkę i w ogóle żeby mieć takie zabezpieczenie w razie czego. Muszę męża zagonić do roboty :-).

A w ogóle to najbardziej mnie przerażają sprawy księgowo - podatkowe. Wcale się na tym nie znam :zawstydzona/y:.

Tez bym chciala po drugim dziecku tak szybko nie wracac....szczegolnie po tym co dzisiaj w pracy uslyszalam :dry: I tez kombinuje co tu zrobic by jakas kaska dodatkowa byla bym mogla isc na wychowawczy :sorry2:

Myślałam, że jestes ksiągową, a Ty piszesz że się na tym nie znasz.

blueberry do jakiej roboty musisz zagonić męża? :-D

reklama
Do góry