reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Buziaczki dla Wiktorii od koleżanki Laurki i cioci Justyny :happy2::happy2::happy2:

u nas też zimno, wiatr że głowe urywa. Mama dzisiaj była z Laurą na półgodzinnym spacerze i przemarzła na kość :baffled:
mała nie chce mi spać po południu. Gada i łazi po całym domu i spać nie zamierza :no:

Witam cieplutko bo u nas - 10:szok:

Samych słodkości dla Wiktorii, najstarsza z Marcowiątek?

Tydzień temu Zosi skończył się katar i dziś ma znowu:wściekła/y:, a byłyśmy na polu całe 20 minut:baffled:, jak myślę o odciąganiu kataru to dostaję drgawek:-p
Kupiliśmy końcówkę do odkurzacza, 57 zł, to tyle ma kosztować?

Dziewczyny dziękuje za wsparcie:) Z małą już jest wszystko ok, odzyskała humor
Madzikm mała wymiotowała cały czas od 12.40 do 20.00 z małymi przerwami.

Pogoda u nas też wstretna, byłam dzis z mała na dworze tylko 30 min.

Samych słodkości dla Wiktorii, najstarsza z Marcowiątek?

Dziękujemy wszystkim za pamięć. Nie mogę uwierzyć, że córcia skończyła już 10 m-cy. Wiktoria jest najstarsza z dzieci urodzonych w marcu, ale mamy jeszcze przecież Hanię, Piotrusia i Tristanka (to Marcowiątka, którym się chyba bardzo spieszyło na ten świat:-D)

U Nas też strasznie wieje, zimno. Chyba mamy zimę:baffled::-)

elahar, jeśli siada i nie chce spać to ją zostaw samą i nawet jak będzie płakać to przeciez i tak wiesz że nic jej nie jest a tylko próbuje coś na tobie wymusić.
Wszystkiego dobrego dla Wiktorii, duża dziewczynka.
Biedna Amelka.

Witajcie Marcówki w Nowym Roku!!

Chyba nie jestem całkiem na bieżąco w tym co piszecie choć staram się czytać zaległości.

Bernadetka nie zazdorszczę Tobie i Amelce tych kontaktów z slużbą zdrowia ale dobrze, ze już wszystko jest oki. Jak poczytałam Twój post to jakoś większą uwagę zwracam na to jak daje Młodemu coś do jedzenia żeby sie nie zakrztusił.

Uciekam bo mały terrorysta w koncu kimnał i tzreba go do łózka przenieść.

Trzymajcie sie w te mroźne dni , brrrr

Usypianie ehhh :baffled: moja ,zeby uspic w dzien to tez jest niezla awantura :shocked2: ale jak juz w koncu zasnie to pospi nieraz nawet 2godzinki :tak::-)

reklama
Spóźnione całuski dla Viktorii!!!!!!!!!!!!

Witam:-)
u nas znów mroźno -10:szok: już nie pamiętam kiedy z córcią byłysmy na spacerku:zawstydzona/y: ale jak nie ząbkowała i miała gorącączke to teraz mróz:baffled: może w południe będzie lepsza pogoda to wyjdziemy:tak:

Do góry