reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Cześć dziewczęta :-). U nas dzisiaj też mroźno. Dobrze, że w pracy mam ciepło :tak:.

Mnie się wydaje, że to chodzi o jakiś większy kawałek forum. Na przykład cały dział "Nasze dzieci".

Z tego co wiem to nie :-)
Poszczególne działy zaczynają mieć swoich moderatorów, bo jest już ich bardzo dużo. Już kiedyś aniaslu zadała nam to pytanie na wątku zamkniętym pod tytułem prośba ;-)

Utrzymywać porządek w dziale, dbać o jakość postów aby były zgodne z netykietą, być osobą kontaktową z administratorami, itp.

Dzień dobry,

elahar, jeśli siada i nie chce spać to ją zostaw samą i nawet jak będzie płakać to przeciez i tak wiesz że nic jej nie jest a tylko próbuje coś na tobie wymusić.
.

Rybka lekarka też mi powiedziała, żeby za bardzo się tym nie przejmować bo niektóre dzieci tak śpią. Ale ja i tak wstaję w nocy i ją kładę z tej pozycji siedzącej :tak: Ale rzeczywiście ona trochę wymusza żeby przyjść do niej, bo jak ją kładę to zazwyczaj od razu siada a jak nie przychodzę to zamiast się położyć na plecy to ona leci do przodu.
I też strasznie buntuje się przed spaniem w dzień. :baffled:

Utrzymywać porządek w dziale, dbać o jakość postów aby były zgodne z netykietą, być osobą kontaktową z administratorami, itp.
Nooo, to odpowiedzialne zadanie i wymaga dyspozycyjności. Dlatego myślałam, że to jest propozycja pracy i że dotyczy jakiegoś większego obszaru. No bo zatrudniać oddzielnego moderatora dla każdego takiego małego dzialiku to by się chyba nie opłacało... Może zapytamy Anię?

Cześć dziewczęta :-). U nas dzisiaj też mroźno. Dobrze, że w pracy mam ciepło :tak:.

Mnie się wydaje, że to chodzi o jakiś większy kawałek forum. Na przykład cały dział "Nasze dzieci".
A mnie się wydaje że to chodzi tylko o marzec 2007:tak: jesli tak to bym nie było problemu z ogarnięciem :tak: ale jesli to ma być dział Nasze dzieci no to ktoś musi mieć na to czas:tak:

reklama
Witajcie,

u nas tez zimno, wietrznie i w ogóle brrr....:wściekła/y::no::baffled::no::wściekła/y::baffled:

wczoraj tak bolała mnie głowa, aż zbierało mi sie na wymioty:no:, a moje dziecię zgotowało mi jeszcze niezłą nockę:baffled:, obudził się o 3.00 i wył do 4.00, bo nie nosiłam na rączkach:no:, potem jeszcze o 6.00 pobudka i od 7.00 nie spał juz na dobre:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,
a teraz smacznie pochrapuje, zmęczony odkurzaniem, tzn mama odkurzała, a on krzyczał:szok:

Do góry