reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry
Ja już wysprzatałam mieszkanko po Sylwestrze chociaż byliśmy sami ale się trochę nabałaganiło.
Widzę, że sporo dzieciaczków choruje. Współczuję i trochę się boję o swoją bo też czasami posmarkuje. Mam nadzieję że będzie dobrze. Na spacer dzisiaj nie idziemy bo u nas mroźny wiaterek. Może po południu

reklama
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU MARCOWECZKI

Kaskada biedny Wojtus trzymam kciuki za Was oby wszystko szybko wrocilo do normy :tak:

Zdrowiejcie kochane dzieciaczki, ja właśnie sprzątam chałupke, zaraz się mała obudzi i będziemy odkurzać. Oczywiście i u nas katar, a że budzi sie ostatnio w nocy z wrzaskiem to zachrypłą troche, muszę zabrać ja na spacer, bo dawno nie była, albo wyjdę z nią na balkon na chwile.

co do sprzatania to Wasze dzieciaczki nie boja sie odkurzacza ?:confused: moja boi sie strasznie i tez suszarki do wlosow ostatnio zaczela sie bac :sorry2: tzn boi sie ale podchodzi i chce patrzec co sie dzieje :tak:a zaraz przerazliwy krzyk:sorry2:

Oj widzę, że maluszki się pochorowały. Współczuję.
U nas od jakiegoś czasu spokój i mam nadzieję, że tak zostanie, bo my od końca września do grudnia mieliśmy choroby i mała co chwilę na lekarstwach.

co do sprzatania to Wasze dzieciaczki nie boja sie odkurzacza ?:confused: moja boi sie strasznie i tez suszarki do wlosow ostatnio zaczela sie bac :sorry2: tzn boi sie ale podchodzi i chce patrzec co sie dzieje :tak:a zaraz przerazliwy krzyk:sorry2:

Piotruś odkurzacza się nie boi, ale nie lubi jak odkurzam, ale za to suszarki do włosów i maszynki elektrycznej do golenia, to panicznie sie boi:no:, jest płacz, a nawet krzyk:szok::wściekła/y::shocked2:

Moja ostatnio nie bała się odkurzacza i łaziła ciągle za mną, a potem mój mąż odkurzał i się bała. Ale może dlatego, że kilkanaście minut wcześniej wiercił wiertarką i ona się tego przestraszyła bardzo.

Amelka na szczęście nie boi się odkurzacza a jak sie odkurza to łazi za nim jak za chodzikiem, albo sobie siądzie i delektuje się wiejącym powietrzem, które rozwiewa jej marna czuprynkę i komicznie z tym wygląda, suszarka też ją fascynuje, właśnie ze względu na powietrze, maszynka elektryczna to "wow" a wiertarka najfajniejsze ma wiertło.

reklama
Witam się po pracy :happy:

Jakoś wyjątkowo zmęczona dzisiaj jestem, oczy mnie bolą, poszłabym spać.
Ale moje dziecko, które o tej porze zawsze ma drzemkę dzisiaj nawet o tym nie myśli :no:
Powód: spała po szczepieniu :eek:

A jeszcze sama jestem, bo mąż musiał zostać dłużej w pracy i nie wyrabiam.

Do góry