reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutek, odgapiłam od ciebie sposób z colą i nurofenem, bo jakoś się kiepsko czuję, a czeka mnie dzisiaj jeszcze impreza gwiazdkowa organizowana przez jednego z naszych dostawców :-). Mam nadzieję, że pomoże...

Hehe :-D No to mam nadzieję, że faktycznie ci pomoże :-D
Miłej zabawy :-p

Ja właśnie moje dziecko położyłam spać, bo mało w dzień dzisiaj spało i tarło oczki strasznie. Oznacza to pewnie, ze na noc pójdzie znacznie później spać, ale trudno :sorry2:

reklama
Ja właśnie moje dziecko położyłam spać, bo mało w dzień dzisiaj spało i tarło oczki strasznie. Oznacza to pewnie, ze na noc pójdzie znacznie później spać, ale trudno :sorry2:
Laura dzisiaj spała w domu od 14.45 do 15 :szok: :tak:

Na przeziębienie pije sobie wodę z miodem i cytryną - czosnku chyba do tego nie dodam (mała by mi chyba nie wybaczyła) :szok:
Laura sie np bardzo buntuje jak musze jej wyczyścić w nosku i zakroplić, wygina sie do tyłu, odgania rączkami, wyrywa sie i krzyczy jakbym jej nie wiadomo jaką krzywdę robiła :baffled:

Witam:-)

Samych pięknych dnia dla Toli:-)

u nas zima na całego! pierwsze saneczkowanie zaliczone, szelki się baaardzo przydały, Zosia zachwycona:-Dtatuś ciągnął mnie i Zosię, nie było łatwo:-D:-D:-D

JMM - to się naspała:confused:

Oj tak tak, bunt to jest to! jak nie chce spać, jeść, wyczyścić nosa, czytam już "I ty możesz mieć super dziecko":-p

roksi - a to kontrolna wizyta u logopedy czy cos się dzieje?

ojej napisałam że spała 15 minut :-D:-D:-D
poprawka, spała od 14.45 do 17 :baffled: :-):-D:-D

ale ze mnie zapominalska,:zawstydzona/y:
WSZYSTKIEGO :happy2:NAJLEPSZEGO :happy2: DUZO :happy2: USMIECHOW :happy2: I :happy2: SAMYCH :happy2: RADOSNYCH :happy2: CHWIL :happy2: DLA :happy2: DZIEWIECIO :happy2: MIESIECZNEJ :happy2:TOLI :happy2: !!!!!!! :happy2:

Moja śpi juz grzecznie od 20. Byłyśmy w końcu na spacerze :tak:
Co do buntu to moja odpycha mi ręce jak jej sie coś nie podoba (czyli też czyszczenie noska albo przy jedzeniu) a jak leży to mocno uderza nogami. No i mówienie NIE też ma wyćwiczone :no::tak::baffled:

reklama
Do góry