reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

No cóż, zazdroszczę! My jadąc autem możemy wyjść z siebie a Szymek i tak jest wściekły, czasem chwilkę się porozgląda a potem już mu się nudzi :-( Problem polega chyba na tym, że nie jest w stanie usiedzieć w miejscu w dodatku zapięty! Kto to słyszał tak męczyć dziecko:-D No i w wózku podobnie ale mimo wszystko godz spacerku wytrzymuje. Na począśtku chodziliśmy nawet 4 godzinki a teraz szybko po małe zakupy i najlepiej biegiem z powrotem :-)

ale numer no! myślałam, że wszystkie dzieci śpią w czasie jazdy. Jak jechaliśmy do Kazimierza i Zakopca to moze trochę się jej nudziło, ale na dystanasach do 100 km śpi pięknie:-)

i ja zmykam do wyra bo coś gardło czuję:baffled:

reklama
My też wyjeżdzamy na święta, szkoda że nie w bieszczady, bo tam chociaz bedzie biało:-( ale cóż prababcia ma pierwszeństwo bo już wiekowa jest (choć od kliku lat powtarza że to jej ostatnie święta:confused:)

Dla mojej babci zeszłe święta okazały się ostatnie. Zmarła pół roku temu, ale wydaje mi się jakby to było wczoraj. Nieraz wydaje mi się, że żyje, a innym razem czuję się tak jakby nigdy jej nie było. Męża babcia ma 89 lat, jak się z nią widizmy to zaprasza Nas na swój pogrzeb. Śmieje się, że jak nie przyjdziemy to będzie Nas straszyć.nie chce już żyć, mówi że to już za długo.

ja byłam wczoraj u lekarza (czekałam ponad godzine :wściekła/y:) mam antybiotyk, mam tylko nadzieje że małej katar nie zmieni sie w coś gorszego. W najczarniejszych wizjach nie jawił mi szpital w Wigilie :szok::baffled::no:

Ja pojechałam dziś do lekarza i okazało się, że jest na urlopie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ja zdycham. Nie wiem czy nie zaraziłam córci, musze się z nią wybrać jutro do lekarza.

Od poniedziałku codziennie gdzieś z córcią jeżdżę. No i przestawiło jej się spanie w dzień:wściekła/y: Było super, a teraz jest mniej super. Spała tylko po pół godziny w samochodzie, a w domu wcale. Dopiero usypiała o 22ej. No i jutro znów czeka nas wyjazd. Jestem padnięta.

Choinki jeszcze nie ubraliśmy. Przed domem powinna juz być ubrana - żywa, ale nie ma chetnych. W domu ubierzemy przed samymi świętami. Nie czuję atmosfery świąt. Nie dobrze jak drogi są zasypane i jest niebezpiecznie, ale dla mnie święta bez śniegu nie mają uroku.

Dzień dobry :tak:

U nas od wczoraj sypie , już jest biało i oby do świąt tak zostało. :tak: Miałam iść dzisiaj na spacerek, zobaczymy czy się uda.

Buziaczki dla Toli :tak:

SLUCHAJCIE CHOROWITKI MAM SUPER PRZEPIS NA SUPER MIKSTURE KTORA MNIE OSOBISCIE 2 RAZY POSTAWILA NA NOGI JAK BYLAM JUZ PRAWIE"DEAD" PO 2,3 DNIACH STAWIA NA NOGI!

CALA GLOWKA CZOSNKU ZGNIECIONA,LUB PRZECISNIETA PRZEZ PRASKE DO TEGO 1/3 SZKLANKI MIODU(PRAWDZIWEGO) SOK Z CALEJ CYTRYNY I 1/3 SZKLANKI PRZEGOTOWANEJ CIEPLEJ WODY WYBELTAC I PIC PO LYZECZCE CO 2 GODZINY, ALE JA PILAM PO LYZCE CO GODZINA I POPIC TROCHE WODY!
REWELACJA NIE POTZREBNE INNE LEKI CZY PASKUDNE ANTYBIOTYKI!
TYLKO CIUTKE SMIERDZI!ALE CO TAM
:tak:

reklama
Do góry