reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień Dobry,

Piotruś równiez przesyła buziaki dla Gwiazdełki:-)

U nas spadło kilka płatków sniegu, które sie i tak rozpuszczą, bo jest dodatnia temperatura:no:ok.2st.

Noc na szczęście juz za nami, bo okropna była:baffled:, spalismy w kratkę: godzina snu, godzina głaskania po gówce:szok:

SLUCHAJCIE CHOROWITKI MAM SUPER PRZEPIS NA SUPER MIKSTURE KTORA MNIE OSOBISCIE 2 RAZY POSTAWILA NA NOGI JAK BYLAM JUZ PRAWIE"DEAD" PO 2,3 DNIACH STAWIA NA NOGI!

CALA GLOWKA CZOSNKU ZGNIECIONA,LUB PRZECISNIETA PRZEZ PRASKE DO TEGO 1/3 SZKLANKI MIODU(PRAWDZIWEGO) SOK Z CALEJ CYTRYNY I 1/3 SZKLANKI PRZEGOTOWANEJ CIEPLEJ WODY WYBELTAC I PIC PO LYZECZCE CO 2 GODZINY, ALE JA PILAM PO LYZCE CO GODZINA I POPIC TROCHE WODY!
REWELACJA NIE POTZREBNE INNE LEKI CZY PASKUDNE ANTYBIOTYKI!
TYLKO CIUTKE SMIERDZI!ALE CO TAM
:tak:

Bogda ja to kiedyś próbowałam, dostałam od teściowej. Rzeczywiście pomaga ale w tym roku zapomniałam zrobić tą miksturę :tak: Aha pamiętam, że ledwie mi przez gardło przechodziło ale mimo to też polecam.

Dla mojej babci zeszłe święta okazały się ostatnie. Zmarła pół roku temu, ale wydaje mi się jakby to było wczoraj. Nieraz wydaje mi się, że żyje, a innym razem czuję się tak jakby nigdy jej nie było. Męża babcia ma 89 lat, jak się z nią widizmy to zaprasza Nas na swój pogrzeb. Śmieje się, że jak nie przyjdziemy to będzie Nas straszyć.nie chce już żyć, mówi że to już za długo.

.

Mego męża babcia ma "tylko" 80 ale jeszcze jeździ do Niemiec i opiekuje się babką młodszą od siebie, stroi się i maluje, na gwizdkę kupilismy jej krem przeciwzmarszkowy:-D
Moja babcia zdziwaczała i nie chce żadnych gości, ot tylko na godzinkę można do niej bo potem zostawia wszystkich i idzie spać np:baffled: nie widziałam jej 1,5 roku:-(
Ponoć w tym roku ma być moźno ale bez śniegu, oby tylko ślońce było, wtedy bedzie można chodzić na spacery a i na mrozie trudniej o chorobe, bo wiecej zachorowan jest jak jest odwilż
Zabieram się za jakieś porządki bo niedługo wyjezdzamy

w sumie to już się czuje lepiej:-) został mi tylko katar:-( kończe dzisiaj sprzatanko i jutro ubiermy choinke:tak:
dzisaj idę z małą do ortopedy:-(

Dziewczyny, czy Wasze dzieci też zaczęły się już "buntować"? Karol jak mu się coś nie podoba to się wygina do tyłu i piszczy lub krzyczy. Nie jest to płacz, tylko taki krzyk protestu. Myślałam, że to następuje później...

Dziewczyny, czy Wasze dzieci też zaczęły się już "buntować"? Karol jak mu się coś nie podoba to się wygina do tyłu i piszczy lub krzyczy. Nie jest to płacz, tylko taki krzyk protestu. Myślałam, że to następuje później...
u nas to samo:tak: dodatkowo jak córcia nie chce jeść to kręci głową na nie:szok:

Mi tez się zdawało że później, ale ten bunt też oznacza dla nas, że nasze dzieci wiecej rozumieją i jak coś się im nie podoba to zaczynają manifestować swoje racje, narazie własnie w taki sposób. :-)

reklama
Niedługo się zaczną problemy wychowawcze ;-).

Agutek, odgapiłam od ciebie sposób z colą i nurofenem, bo jakoś się kiepsko czuję, a czeka mnie dzisiaj jeszcze impreza gwiazdkowa organizowana przez jednego z naszych dostawców :-). Mam nadzieję, że pomoże...

Do góry