blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Już mi niedobrze ;-).CALA GLOWKA CZOSNKU ZGNIECIONA,LUB PRZECISNIETA PRZEZ PRASKE DO TEGO 1/3 SZKLANKI MIODU(PRAWDZIWEGO) SOK Z CALEJ CYTRYNY I 1/3 SZKLANKI PRZEGOTOWANEJ CIEPLEJ WODY
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już mi niedobrze ;-).CALA GLOWKA CZOSNKU ZGNIECIONA,LUB PRZECISNIETA PRZEZ PRASKE DO TEGO 1/3 SZKLANKI MIODU(PRAWDZIWEGO) SOK Z CALEJ CYTRYNY I 1/3 SZKLANKI PRZEGOTOWANEJ CIEPLEJ WODY
SLUCHAJCIE CHOROWITKI MAM SUPER PRZEPIS NA SUPER MIKSTURE KTORA MNIE OSOBISCIE 2 RAZY POSTAWILA NA NOGI JAK BYLAM JUZ PRAWIE"DEAD" PO 2,3 DNIACH STAWIA NA NOGI!
CALA GLOWKA CZOSNKU ZGNIECIONA,LUB PRZECISNIETA PRZEZ PRASKE DO TEGO 1/3 SZKLANKI MIODU(PRAWDZIWEGO) SOK Z CALEJ CYTRYNY I 1/3 SZKLANKI PRZEGOTOWANEJ CIEPLEJ WODY WYBELTAC I PIC PO LYZECZCE CO 2 GODZINY, ALE JA PILAM PO LYZCE CO GODZINA I POPIC TROCHE WODY!
REWELACJA NIE POTZREBNE INNE LEKI CZY PASKUDNE ANTYBIOTYKI!
TYLKO CIUTKE SMIERDZI!ALE CO TAM
Dla mojej babci zeszłe święta okazały się ostatnie. Zmarła pół roku temu, ale wydaje mi się jakby to było wczoraj. Nieraz wydaje mi się, że żyje, a innym razem czuję się tak jakby nigdy jej nie było. Męża babcia ma 89 lat, jak się z nią widizmy to zaprasza Nas na swój pogrzeb. Śmieje się, że jak nie przyjdziemy to będzie Nas straszyć.nie chce już żyć, mówi że to już za długo.
.
u nas to samo dodatkowo jak córcia nie chce jeść to kręci głową na nieDziewczyny, czy Wasze dzieci też zaczęły się już "buntować"? Karol jak mu się coś nie podoba to się wygina do tyłu i piszczy lub krzyczy. Nie jest to płacz, tylko taki krzyk protestu. Myślałam, że to następuje później...
Dziewczyny, czy Wasze dzieci też zaczęły się już "buntować"? Karol jak mu się coś nie podoba to się wygina do tyłu i piszczy lub krzyczy. Nie jest to płacz, tylko taki krzyk protestu. Myślałam, że to następuje później...