reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

JA tylko na chwilę i biegnę do córci,bo zotała z babcią.

No więc, widzę że Agutek już szaleje na forum od rana.

A my z Wiktorią wstałyśmy o... uwaga... o 10ej. Nie wiem co jej się stało, może to nadmiar wrażeń po wczorajszym dniu. Trochę się rozszalałam i nakupiłam córci zabawek, nie wiedziała na co ma się patrzeć.

Odezwę się jak będę miała chwilę.

reklama
Witajcie zakatarzone,
Ja chyba tez do was przylacze!chociaz jeszcze moj nos nie bardzo sie moze zdecydowac, a czym sie leczycie?sa jakies niezawodne srodki dla zakatarzonych mamus karmiacych cycusiem?a jak Wasze dzieciaczki?nie przeszlo przeziebienie na nie?

Witajcie zakatarzone,
Ja chyba tez do was przylacze!chociaz jeszcze moj nos nie bardzo sie moze zdecydowac, a czym sie leczycie?sa jakies niezawodne srodki dla zakatarzonych mamus karmiacych cycusiem?a jak Wasze dzieciaczki?nie przeszlo przeziebienie na nie?

Ja właściwie oprócz gorących herbatek i soczków nic nie stosuje bo u mnie nie jest aż tak źle. Da się wytrzymać;-)

A ja od ponad roku nie chorowałam :szok:Mówi się, że ciąża osłabia organizm kobiety i należy uważać, bo łatwo złapać jakieś badziewie, a mnie w ciąży nic nie złapało (a zawsze chorowałam 2 razy w roku - październik/listopad i styczeń/luty). Na razie też mnie nic jeszcze nie łapie i oby trzymało się z dala :angry:

A wam zdrówka życzę. Pijcie dużo herbatki z cytrynką, z sokiem z malin, z miodem i grzejcie się pod kocykiem (o ile da się przy małych dzieciach ;-))

Witajcie zakatarzone,

ja jestem na antybiotykach , angina ropna mne dopadla i narazie niuniek nie zlapal i oby tak zostalo.staram sie trzymac od niego z daleka puki mezus nei jest w pracy i chyb ajeszcze w sobote zostanei w domu a moze i niedziele bo si ena silach na czuje .

A ja od ponad roku nie chorowałam :szok:Mówi się, że ciąża osłabia organizm kobiety i należy uważać, bo łatwo złapać jakieś badziewie, a mnie w ciąży nic nie złapało (a zawsze chorowałam 2 razy w roku - październik/listopad i styczeń/luty). Na razie też mnie nic jeszcze nie łapie i oby trzymało się z dala :angry:

A wam zdrówka życzę. Pijcie dużo herbatki z cytrynką, z sokiem z malin, z miodem i grzejcie się pod kocykiem (o ile da się przy małych dzieciach ;-))
oby choroby trzymaly sie z daleka , tak tzrymac :tak:
wlasnie siedze pod kocykiem ale zaraz musze sie zwlec bo do lekarza po kolejna dawke antybiotyku musze sie wybrac :-(

JA tylko na chwilę i biegnę do córci,bo zotała z babcią.

No więc, widzę że Agutek już szaleje na forum od rana.

A my z Wiktorią wstałyśmy o... uwaga... o 10ej. Nie wiem co jej się stało, może to nadmiar wrażeń po wczorajszym dniu. Trochę się rozszalałam i nakupiłam córci zabawek, nie wiedziała na co ma się patrzeć.

Odezwę się jak będę miała chwilę.

Powiedz co kupiłaś, bo jak ja wchodzę do sklepu dla dzieci, to dostaje oczoplasu i w sumie na nic sie nie mogę zdecydować,

A w sprawie zasmarkania, to pije herbatki, biorę rutinoscorbin i witaminki dla mam karmiących, a maluch mam nadzieję, że sie nie zarazi bo na cycusiu jest:-)

Pozdrowionka, szczególnie dla Miloku (oby Tristanek sie nie zaraził:tak:)

ja jestem na antybiotykach , angina ropna mne dopadla i narazie niuniek nie zlapal i oby tak zostalo.staram sie trzymac od niego z daleka puki mezus nei jest w pracy i chyb ajeszcze w sobote zostanei w domu a moze i niedziele bo si ena silach na czuje .
miloku wsółczuje anginy ropnej, jest okropna, miłam jakieś 3 lata temu:wściekła/y: gardło strasznie boli:szok: mnie tak bolałao, że plułam do miseczki:zawstydzona/y:, bo nie mogłam śliny przecinąć przez gardło:sick: angine dostałam, bo w nocy wstałam i napiłam się z lodówki zimnego Kubusia:zawstydzona/y: był środek lata 30 stopni na dworze, a ja w łóżku z miseczką i gorączką:wściekła/y:

witam mamusie:-)ja tez zakatarzona:-D

zauwazylam, ze przeziebiam sie wtedy, kiedy karmie mala w nocy:tak:
a ze ostatnio zaczela sie znowu budzic...to zakatarzona chodze non stop:-(

masz racje roksi, do dobrego sie czlowiek latwo przyzwyczaja ;-)
ale trudno, i tak sie ciesze, ze budzi sie w nocy tylko raz:tak:

a my dzisiaj juz na zakupkach bylysmy:-)we wtorek jedziemy juz do Polski, wiec trzeba sie bylo wyposazyc na jesien;-)
przy okazji mezowi koszul dokupilam
ciekawa jestem jak sobie poradzi z praniem i prasowaniem przez 1,5 miesiaca:-p

reklama
hejo :-)

Widze ,ze Agutek wrocila po udanym wypadzie;-) ale Ci to dobrze ja juz sie niemoge doczekac takich duuuzych zakupow :tak:ale czekam az pojade d Pl bo tu jakas dziwna mode maja i ciezko mi cos dorwac coby mi sie podobalo:happy2::baffled:

Roksi to Natalka juz przesypia cale noce :szok: mojej jak narazie zdarzylo sie to tylko raz :happy2:jakos ja szczegolnie przestawialas ,ze w nocy sie nie je?? czy tak poprostu?? ja juz sie niemoge doczekac jak przespie cala noc :tak:a co do spania wogole to ostatnio mam jakies problemy z zasypianiem wczesniej niz o 1w nocy nie usne:no: :wściekła/y: a rano wygladam masakrycznie jak sie mala zbudzi :sick::baffled:

Do góry