A
Agutek
Gość
agutek - oczywiście, że umieszczęm też sie chce córcią pochwalić, przez fotosika mogę?
No to super ;-)
Napiszę do administratora i w przeciągu kilku dni powinnaś mieć dostęp :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agutek - oczywiście, że umieszczęm też sie chce córcią pochwalić, przez fotosika mogę?
Ja przytyłam coś ok. 15 kg, miesiąc po porodzie miałam jakieś 11-12 kg mniej, potem jeszcze ze dwa zgubiłam.. A teraz chyba znów przytyłam, nie mam wagi więc nie mogę sprawdzić, ale tak czuję No i mam jakieś 4-5 dodatkowych centymetrów w talii.. A pod nią brzuchol...Ja w ciąży przytyłam 16kg. Potem straciłam 13-13,5kg i po jakimś czasie znowu przybrałam Teraz mam 4kg na plusie
Pomyśl co będzie za kilka miesięcy . Totalna demolka ;-).moja też śpi:-) tak się biedna umęczyła na macie, pełazała po pokoju złapała firankę pociągneła i zerwała mi kilka żabek taka mała a takie szkody
ostatnio cieszyłam się jak dziecko że wszystkie kg ciążowe mi zeszły ale niestety moja waga stała w sypialni na wykładzinie miękkiej i odejmowała pare kilo niestety mąż mnie oświecił i wyeksmitowł wagę do łazienki ale miłam mine jak się zważyłam i pokazała poprawna wagę
ja dzisiaj mialam wychodne
zostawilam mala z tata i pojechalam na zakupy
odpoczelam, wrocilam cala szczesliwa i dowiedzialam sie, ze tesciowa miala w nocy wylew:-(
juz jest po operacji, podobno czuje sie dobrze i juz sie martwi, ze nie bedzie mogla mi pomagac przy dziecku jak przyjedziemy do Polski:sick:
smutno mi, bardzo lubie moja tesciowa:-(
a w ogole to ona jest dosyc mloda, ma 49 lat
nie moge przestac o tym myslec, ze cos moze sie moim bliskim stac, kiedy ja mieszkam tak daleko i nie ma mnie na miejscu