reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej :-)

Roksi Ty masz tylko 2,5 kilo wiecej :szok: to sie nie przejmuj :no: ja mam 8 :baffled::zawstydzona/y: i niemoge tego za cholere zrzucic :wściekła/y: a w ciazy ile przytylas?? i Wy dziewczyny?? bo ja 25:szok::zawstydzona/y::szok:

Roksi Ty masz tylko 2,5 kilo wiecej :szok: to sie nie przejmuj :no: ja mam 8 :baffled::zawstydzona/y: i niemoge tego za cholere zrzucic :wściekła/y: a w ciazy ile przytylas?? i Wy dziewczyny?? bo ja 25:szok::zawstydzona/y::szok:

Ja przytyłam 18 kg i wszystko zrzuciłam TYLKO ten brzucho został:wściekła/y:. Ćwiczyć mi się nie chce bo w nocy nie śpię i nie mam siły. Ale jak pisała AGUTEK oprócz mnie i męża nikt tej fałdki nie widzi.:tak: Gorzej jak pojedziemy na drugi rok nad morze:baffled: :rofl2:

ja 18kg:zawstydzona/y: tyle ważyłam 2 marca czyli w terminie:tak: ale urodziłam 7 marca i przez te kilka dni spuchłam jak balona także myśle że do 20kg doszłam:szok:

co do zdjęć to pytaj Agutka

Co do dostępu do zdjęć to każda, która ma już dostęp może to zorganizować ;-) Nie tylko ja :-pAle spoko. Jak tylko madzikm zdeklaruje, że umieści swoje zdjęcia to piszę do administratora o dostęp dla niej ;-):tak:

Ja w ciąży przytyłam 16kg. Potem straciłam 13-13,5kg i po jakimś czasie znowu przybrałam :angry: Teraz mam 4kg na plusie :eek:

te kilogramy :)
ja poki co mam ok 5 do przody (jesli brac pod uwage wage sprzed ciazy) ale zawsze moja waga to bylo 54kg a teraz jest 70 :/ teraz juz jest 6 na pocatku (69.5) ale to zadne pocieszenie bo to skutek wrzodów albo bog wie czego, jesc sie boje i chyba dlatego. Mąż sie smieje ze jak sie po dobroci nie chciaalm odchudzac to organizm na sile chce :)

reklama
Do góry