reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
hej!
dziewczynki a gdzie wy oglądacie swoje zdjęcia, też bym chciała zobaczyć
Zgłoś się do Agutka, ona zaradzi.
A
Agutek
Gość
Zgłaszam się do Agutka:-)
No nie wiem.....muszę pomyśleć
A będziesz swoje zdjęcia umieszczać też? Bo to nie tylko na oglądaniu polega
elahar
mama Madzi
Hej :-)
Roksi Ty masz tylko 2,5 kilo wiecej to sie nie przejmuj ja mam 8 i niemoge tego za cholere zrzucic a w ciazy ile przytylas?? i Wy dziewczyny?? bo ja 25
Ja przytyłam 18 kg i wszystko zrzuciłam TYLKO ten brzucho został. Ćwiczyć mi się nie chce bo w nocy nie śpię i nie mam siły. Ale jak pisała AGUTEK oprócz mnie i męża nikt tej fałdki nie widzi. Gorzej jak pojedziemy na drugi rok nad morze
Lajla83
Fanka BB :)
ja 18kg tyle ważyłam 2 marca czyli w terminie ale urodziłam 7 marca i przez te kilka dni spuchłam jak balona także myśle że do 20kg doszłamHej :-)
Roksi Ty masz tylko 2,5 kilo wiecej to sie nie przejmuj ja mam 8 i niemoge tego za cholere zrzucic a w ciazy ile przytylas?? i Wy dziewczyny?? bo ja 25
co do zdjęć to pytaj Agutka
A
Agutek
Gość
Co do dostępu do zdjęć to każda, która ma już dostęp może to zorganizować ;-) Nie tylko ja Ale spoko. Jak tylko madzikm zdeklaruje, że umieści swoje zdjęcia to piszę do administratora o dostęp dla niej ;-)
Ja w ciąży przytyłam 16kg. Potem straciłam 13-13,5kg i po jakimś czasie znowu przybrałam Teraz mam 4kg na plusie
Ja w ciąży przytyłam 16kg. Potem straciłam 13-13,5kg i po jakimś czasie znowu przybrałam Teraz mam 4kg na plusie
te kilogramy
ja poki co mam ok 5 do przody (jesli brac pod uwage wage sprzed ciazy) ale zawsze moja waga to bylo 54kg a teraz jest 70 :/ teraz juz jest 6 na pocatku (69.5) ale to zadne pocieszenie bo to skutek wrzodów albo bog wie czego, jesc sie boje i chyba dlatego. Mąż sie smieje ze jak sie po dobroci nie chciaalm odchudzac to organizm na sile chce
ja poki co mam ok 5 do przody (jesli brac pod uwage wage sprzed ciazy) ale zawsze moja waga to bylo 54kg a teraz jest 70 :/ teraz juz jest 6 na pocatku (69.5) ale to zadne pocieszenie bo to skutek wrzodów albo bog wie czego, jesc sie boje i chyba dlatego. Mąż sie smieje ze jak sie po dobroci nie chciaalm odchudzac to organizm na sile chce
reklama