reklama
A
Agutek
Gość
Wszystkiego dobrego dla naszych półroczniaków!!!!!
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Kamilas witaj po wakacjach, jak mały zniósł podróż,co ile robiliście przerwy. Pytam, bo my wybieramy się nad morze i to będzie dla Piotrusia pierwsza dłuższa podróż.
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Buziczki ogromne dla Piotrusia Malagi :-) i Tristanka Miloku:-),
STO LAT CHŁOPAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STO LAT CHŁOPAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamilas witaj po wakacjach, jak mały zniósł podróż,co ile robiliście przerwy. Pytam, bo my wybieramy się nad morze i to będzie dla Piotrusia pierwsza dłuższa podróż.
Podzielilismy drogę na Mazury na dwa dni, do Warszawy ok 400 km tam spalismy i potem 300 km na Mazury. Robilismy przerwy mniej więcej co 2-3 godziny, ewentualnie szybkie postoje (akcja: kupa ) W tą strone był bardzo spokojny , spał duzo i zajmował sie zabawkami. Potem z Mazur pojechalismy do Torunia, juz było gorzej chociaz mniej kilometrów, potem do Poznania coraz gorzej... Zaczał miec alergie na fotelik, wiec częstsze postoje.
Z Poznania do domu o dziwo dobrze, moze dwie małe awanturki zrobił ....
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Cześć laski ;-).
Tigger, bardzo współczuję, tym bardziej że mój tata miał operacje neurologiczną 6 lat temu i pamiętam jak to przeżywałam.
Kamilas, Borysek jest dzielny, bo mój łobuz po 40 km jazdy zaczyna się buntować ;-).
A poza tym znowu się nie wyspałam. Karol lepiej ostatnio zasypia, ale śpi niespokojnie, wierci się i ciągle szuka smoczka. Mam ochotę go odzwyczaić od smoczka, ale wydaje mi się to nierealne (chociaż używa go właściwie tylko do spania).
Najlepsze życzenia dla półroczniaczków! :-):-):-)
Tigger, bardzo współczuję, tym bardziej że mój tata miał operacje neurologiczną 6 lat temu i pamiętam jak to przeżywałam.
Kamilas, Borysek jest dzielny, bo mój łobuz po 40 km jazdy zaczyna się buntować ;-).
A poza tym znowu się nie wyspałam. Karol lepiej ostatnio zasypia, ale śpi niespokojnie, wierci się i ciągle szuka smoczka. Mam ochotę go odzwyczaić od smoczka, ale wydaje mi się to nierealne (chociaż używa go właściwie tylko do spania).
Najlepsze życzenia dla półroczniaczków! :-):-):-)
A
Agutek
Gość
Karol lepiej ostatnio zasypia, ale śpi niespokojnie, wierci się i ciągle szuka smoczka. Mam ochotę go odzwyczaić od smoczka, ale wydaje mi się to nierealne (chociaż używa go właściwie tylko do spania).
U nas jest to samo Co chwilę go wypluwa przez sen a potem ryk. Też chcemy ją odzwyczaić ale brakuje nam samozaparcia i kapitulujemy gdy ona marudzi
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja sobie nie wyobrażam usypiania bez smoczka .U nas jest to samo Co chwilę go wypluwa przez sen a potem ryk. Też chcemy ją odzwyczaić ale brakuje nam samozaparcia i kapitulujemy gdy ona marudzi
reklama