reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie :-)

U nas dziś zimno i leje.. Na spacer na pewno nie pójdziemy :no:

Ja chciałabym, ale wyjdzie mi to tylko jak kupimy samochód, bo mam za daleko by się tłuc autobusami - kupę czasu mi to zajmuje i wtedy to nie ma sensu :dull: A mamy karnety w pracy na siłownię, basen, aerobik i inne takie więc warto skorzystać :tak:
Super, zazdroszczę. Ja będę musiała z własnej kieszeni zabulić :crazy::-)

U nas zapowiada się piękna pogoda i mamy zamiar wykorzystaćten fakt, tym bardziej, że od dzisiaj przez tydzień CAŁY będziemy w trójkę, bo mąż ma urlop
Udanego wypoczynku :-)

My tez zaraz uciekamy z domku, bo ładna pogoda i jedziemy do ZOO na cały dzionek ze znajomymi. Także do wieczorka.
Zrób fajne zdjątka i wklej na zamkniętym :-) Udanej wycieczki :-)

reklama
Witam w ten szary, bury i ponury dzień.:baffled:

U nas cały czas pada więc na spacer nie wychodzimy:-(
Ale za to można poćwiczyć brzuszki ;-):-) (jak się komuś chce)

A u nas dzisiaj ładnie i już mamy za sobą spacerek :tak:

Super, zazdroszczę. Ja będę musiała z własnej kieszeni zabulić :crazy::-)

NIe no ja trochę też będę musiała zapłacić ;-) Ale mamy dopłaty spore :sorry2:

Mieliśmy iść dziś do księdza w sprawie chrztu.....i zapomnieliśmy :angry: Przypomniało mi się jak byliśmy już na spacerze w zupełnie innym kierunku. W tym tygodniu mąż pracuje do 19-tej, więc znowu nie pójdzie :eek:

Ale pustki... ;-)

Piotruś dziś nie chce spać.. Jak go włożę do łóżeczka, to stęka tak strasznie, że aż się krztusi.. A jak go biorę na ręce to jest wesoły i gada na pełny regulator :-p

Może tatuś go uśpi, bo ja już nie mam siły go nosić..

Cały dzień boli mnie lewy jajnik :-( Strasznie :-( Dawniej mnie tak bolało, jak miałam owulację, ale chyba nie aż tak :szok: Normalnie zgina mnie momentami wpół:rolleyes: Nie chcę nic zażywać przeciwbólowego, zresztą nic nie mam :-p Mam nadzieję, że wkrótce przejdzie...

Miłego wieczoru :-)

Malaga, fajowy Twoj Pietrus!na zamknietym na fotkach wyglada jakby mial juz ponad 7 miechow!smieszek :)

Sluchajcie, czy Wasze maluchy juz jezdza w spacerowach?bo niby ponizej 6 miesiaca maluchy maja jezdzic tylko w gondolkach(przynajmniej na mojej gondolce jest tak napisane)?

A my byliśmy dziś na zakupach. Wczoraj posprzątałam, zawiesiłam mega firankę i wszystko poprasowałam, nawet koszule mężowi do pracy na jutro. Tak więc dziś miałam wolne;-)
No i dziś na zakupy. Ale wydałam kasy:szok: Najwięcej oczywiście skorzystała Wiktoria. Byłam w Tesco, ale nie było już Huggisów 3, no i kupiłam w Makro za 40zł (nie wiem czy to dużo). Kupiłam też w Tesco m.in. body cherokee - fajne. Wyprzedaż ciuszków tej firmy jest, ale niestety w tym markecie już przebrane. A niektóre rzeczy naprawdę fajne.

Cały dzień boli mnie lewy jajnik :-( Strasznie :-( Dawniej mnie tak bolało, jak miałam owulację, ale chyba nie aż tak :szok: Normalnie zgina mnie momentami wpół

:szok: U mnie dziś to samo tylko po obu stronach, aż się zastanawiałam czy to aby nie @ zbliża się wielkimi krokami, oby nie, bo jest mi z tym bardzo dobrze;-)

Malaga, fajowy Twoj Pietrus!na zamknietym na fotkach wyglada jakby mial juz ponad 7 miechow!smieszek :)

:tak: Wygląda bardzo poważnie.

Sluchajcie, czy Wasze maluchy juz jezdza w spacerowach?bo niby ponizej 6 miesiaca maluchy maja jezdzic tylko w gondolkach(przynajmniej na mojej gondolce jest tak napisane)?

Wiktoria nie mieści się w gondoli i jeździ już w spacerówce, ale na płasko (no może trochę podniesione):-)

Dzięki :-D Wszyscy mi mówią, że wygląda na starszego :-D

Piotruś jak Wiktoria Ewy - jeździ w spacerówce, ale na płasko :-) Zresztą ja nie mam takiej typowej gondoli..

:tak: Wygląda bardzo poważnie.
:-) W tym wieku chyba nie musi się jeszcze martwić, że go postarzają?? ;-):-D:laugh2:

Byłam w Tesco, ale nie było już Huggisów 3, no i kupiłam w Makro za 40zł (nie wiem czy to dużo).
Ja kupowałam w promocji za 34.99 albo 36.99.

:szok: U mnie dziś to samo tylko po obu stronach, aż się zastanawiałam czy to aby nie @ zbliża się wielkimi krokami, oby nie, bo jest mi z tym bardzo dobrze;-)
No właśnie już kilka razy mnie bolało w okolicy jajników, ale nie aż tak, jak dzisiaj.. I @ nie przyszła po tamtych bólach, więc pewnie teraz to już mi nie odpuści :cool2: A szkoda, tak mi dobrze bez niej :-D

reklama
bogda - właśnie obejrzałam świeże foteczki - śliczną masz córeczkę :-) I jakie ma długie, gęste włosy :szok: Zresztą tak jak napisałam na zamkniętym - wszystkie dzieciaczki są piękne, cudne :-)

Dobranoc :-)

Do góry