reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja zrobiłam jedną serię 90-ciu i planuję jeszcze jedną wieczorem...mam nadzieję, że chęci nie zabraknie ;-)

kasia nie obijać się...do roboty :-p

reklama
Witajcie :-)

U nas się pogoda zepsuła po południu, więc spaceek zdążyliśmy zaliczyć :-)

P.S. Wczoraj zrobiłam 90 brzuszków :happy2: :-p
Ja wczoraj 50, dziś się poprawię ;-):-D

A tak wogóle to zamierzam się zapisać na jakiś aerobik/siłownię :-) Będę chodzić z kumpelą :tak::-)

Witajcie Mamuśki

Mam tu pewne zaległości bo ostatnio się "gimnastykuje" przy remoncie tego nieszczęsnego mieszkania :confused:. Przy okazji Mateusz przyzwyczaja się do bycia z Babcią.

Jeśli chodzi o brzuszki to pewnie Melanie by nam doradziła ale ona się ostatnio nie pojawia....:-(. Jak czytam o tych Waszych ćwiczeniach to mi wstyd bo jakoś za nic się nie zabrała no ale póki co spalam kalorie na skrobaniu i myciu ścian więc tak się usprawiedliwiam :-D.

A pogoda też u nas jakas niepewna niby nie jest zimno ale wieje i chmurzy się co chwilę. Chcieliśmy się gdzieś wybrać z Młodym na weekend ale przez remont wszystko wzięło w łęb i nie wiem czy zdążymy przed moim powrotem do pracy ...

no i cóż.... ze szczepienia nici:wściekła/y::wściekła/y: nasza przychodnia w wakacje działa do 17 tylko nikt nas o tym nie poinformował, chcieli nas umówić pod koniec sierpnia, ale zdrobiłam awanture i idzemy w przyszły piątek:wściekła/y::wściekła/y: ale sie wkurzyłam, ide odreagować do wanny, zrobie sobie mega długą kąpiel:-)

Dziewczyny...robicie 90 brzuszków???? takich prawdziwych??:szok: ja przy 20 jestem padnięta
ja nie robie 90, tylko 30:-)90 to robilam jak bylam w niezlej formie:tak:teraz nie ma sily, te 30 meczy mnie wystarczajaco:-D

A tak wogóle to zamierzam się zapisać na jakiś aerobik/siłownię :-) Będę chodzić z kumpelą :tak::-)

tez bym chciala:-)ale moj maz pracuje ciagle w innych godzinach (i dniach), wiec nie moge sobie nic konkretnie zaplanowac, bo nie mam zkim malej zostawic:no:

Mam pytanie, której foirmy pieluvchy są więklsze pampers czy huggis. My mamy Pampersy, ale 3 są na Wiktorię za małe, a 4 za duże. No i zastanawiałam się np. Huggisy 3 byłyby lepsze, albo 4.

reklama
A jak robicie brzuszki, to wkładacie nogi pod coś? Bo nie wiem, jak się powinno robić.
jak kładę się na podłodze miednica mocno dociśnięta do podłogi:tak: odrwywam głowe i barki siłami mięsni brzucha:tak: broda w strone sufitu:tak: tak robiłam brzuszki na aerobku:tak: kobitka mówiła że nie ma sensu robić pełnych brzuszków bo daja taki sam efekt jak te niepełne i człowiek tak strasznie się nie męczy:-)
najlepiej by było jakby nasz ekspert Mel wymysliła nam kilka ćwiczeń na mięśnie brzucha i pośladków:-) taki szybki 10 minutowy trening:-)

Do góry