reklama
A
Agutek
Gość
dzień dobry :-)
madzikm gratuluję zjedzonych posiłków ;-)
moja paluszki odgryza bocznymi dziąsłami lub memla w buzi aż rozmiękną
nie pisałam wam, ale wczoraj dostała znowu kataru, nie mogła zasnąć na drzemkę popołudniową i ciągle płakała...w końcu zasnęła na naszym łóżku, ale po nie całej godzinie obudziła się z takim płaczem, że nie mogliśmy jej uspokoić, w nocy jeszcze kaszlała raz takim zmienionym głosem...
poprosiliśmy babcię, żeby do niej przyjechała dzisiaj i zobaczymy czy jakieś choróbsko ją czasem nie bierze
już mnie to lekko irytuje, bo co chwilę ma przez pół dnia katar...taki lejący ciurkiem, a potem cisza...
no nic, narka :-)
madzikm gratuluję zjedzonych posiłków ;-)
moja paluszki odgryza bocznymi dziąsłami lub memla w buzi aż rozmiękną
nie pisałam wam, ale wczoraj dostała znowu kataru, nie mogła zasnąć na drzemkę popołudniową i ciągle płakała...w końcu zasnęła na naszym łóżku, ale po nie całej godzinie obudziła się z takim płaczem, że nie mogliśmy jej uspokoić, w nocy jeszcze kaszlała raz takim zmienionym głosem...
poprosiliśmy babcię, żeby do niej przyjechała dzisiaj i zobaczymy czy jakieś choróbsko ją czasem nie bierze
już mnie to lekko irytuje, bo co chwilę ma przez pół dnia katar...taki lejący ciurkiem, a potem cisza...
no nic, narka :-)
A
Agutek
Gość
ale o anemii stwierdziła tak na pierwszy rzut oka?
myślicie, że to można tak od razu zobaczyć/dostrzec? ciekawe...hmm...
moja morfologię miała robioną podczas pobytów w szpitalu i mówili zawsze, że wyniki ma dobre.
moja morfologię miała robioną podczas pobytów w szpitalu i mówili zawsze, że wyniki ma dobre.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dzień dobry. Zaraz usnę. Wypowiedziałam wojnę nocnemu jedzeniu. Niestety wygrałam ją tylko połowicznie, bo o 23:00 młody urządził taką histerię, że nijak go nie mogłam uspokoić. No i w końcu dałam flachę . Ale jak się obudził o 2:30, to już nie dałam. Pokwękał, pokręcił się, popił wody i w końcu usnął.
Roksi, a sprawdzali ci co się zalęgło w zatokach?
Co do pieluch, to my kupujemy ostatnio Pampersy Sleep&Play i są nawet ok. Tylko mają dość intensywny zapach i pewnie mogą uczulać.
O rany. Myślałam, że dzieciom pobierają z palca.blueberry morfologię zrobię ZOsi po skończonej kuracji (przez 3 mc mamy brać żelazo), nie chcę robić częściejbo u niej jest to problem.....kilka wkłuć, grzebanie w żyle, nic nie leci i po minucie kap kap - KOSZMAR. PO mnie ma takie cienkie żyłki. OStatnio tak bardzo się bała i płakała, że już mnie ciry przechodzą na samą myśl:-(
My też nie robiliśmy. Tylko po porodzie miał robioną.a ja jeszcze nigdy nie robiłam Natalce morfologii chyba powinnam co
Roksi, a sprawdzali ci co się zalęgło w zatokach?
Co do pieluch, to my kupujemy ostatnio Pampersy Sleep&Play i są nawet ok. Tylko mają dość intensywny zapach i pewnie mogą uczulać.
elahar
mama Madzi
ale o anemii stwierdziła tak na pierwszy rzut oka?
No właśnie badając Madzię stwierdziła, że ma anemię. Zrobię jej morfologię to się okaże.
Lajla83
Fanka BB :)
nie dostałam tylko antybiotyk i leki przeciwzapalneRoksi, a sprawdzali ci co się zalęgło w zatokach?.
ewa0381
Fanka BB :)
Cześć kobitki:-)
madzikm dlaczego pobieraja krew z żyły? Przecież u takich małych dzieci pobiera się krew z palca. Wiktoria miała kilka razy robioną morfologię i zawsze krew była pobierana z palca. Może zwróć na to uwagę laborantce.
blueberry morfologię zrobię ZOsi po skończonej kuracji (przez 3 mc mamy brać żelazo), nie chcę robić częściejbo u niej jest to problem.....kilka wkłuć, grzebanie w żyle, nic nie leci i po minucie kap kap - KOSZMAR.
madzikm dlaczego pobieraja krew z żyły? Przecież u takich małych dzieci pobiera się krew z palca. Wiktoria miała kilka razy robioną morfologię i zawsze krew była pobierana z palca. Może zwróć na to uwagę laborantce.
reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witam
my juz po porannym spacerku teraz czas na drzemkę mleko sobie popił teraz sie kręci ale nie płacze wiec zaraz zaśnie
mojego też katarek męczy któryś dzień i dziwny ten katar hmmm bo przezroczysty a po kilku dniach zwykle robi sie lekko zielony sory za drastyczne opowieści
juz sie zastanawiam czy ten katar to od zębów czy może jakaś alergia tyle pyłków teraz jest
my juz po porannym spacerku teraz czas na drzemkę mleko sobie popił teraz sie kręci ale nie płacze wiec zaraz zaśnie
mojego też katarek męczy któryś dzień i dziwny ten katar hmmm bo przezroczysty a po kilku dniach zwykle robi sie lekko zielony sory za drastyczne opowieści
juz sie zastanawiam czy ten katar to od zębów czy może jakaś alergia tyle pyłków teraz jest