reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no prosze jakie tu wyjazdy się szykują do Karakowa- sama bym z chęcia pojechała ale maj nam odpada bo komunie mamy a w czerwcu na wakacje, więc wyprawy weekendowe muszą poczekać

Agutek zdrówka dla Tolci- ja wice psikałam tym nasivinem i jej szybko przeszedł katar

reklama
roksi - to ja Ciebie bajeruję żebyś termin zmieniła:-p
mam słuszny argument: jedziemy w niedzielę a Wy w dzień powszedni, kiedy jest tyle roboty koło domu:-D

nie kojarzę w Plazie tego stoiska...masz szczęście, że ten sklep jest na obrzeżacg bo dostać się do centrum może być trudniej. My zawsze jedziemy do GK przez Hutę i omijamy korki na Alejach;-)

kasia - ale fajnie, że już w czerwcu wakacje macie! a gdzie jedziecie?

wymiękam :eek:

fajnie wam z tymi wyjazdami...my pewnie w domku posiedzimy :baffled:
chociaż może męża namówię na jakiś wypadzik gdzieś?
na pewno idziemy na 30-tkę do koleżanki, a co poza tym nie wiem...
kto wie czy nie będzie szanowny małżonek miał dyżuru w pracy :sorry:

ona nie marudzi...ona się drze :baffled:
cały czas wyciąga rączki i chce być noszona, a jak z nią usiądę to zaraz alarm i syrena działa :-D

w końcu dałam jej nurofen, bo już nie dawałam rady, a mam wrażenie, że ją gardło boli i ma lekko podwyższoną temperaturę (nie mierzyłam, bo zaraz mi ucieka i ryczy i już nie chciałam jej męczyć, ale czuję, że jest cieplejsza)

no i chyba zasnęła właśnie...
mam chwilę na odpoczynek :eek:

WITAM wszystkich słonecznie, nareszcie:-D

ale ze spacerku nici, bo mały chory:no:, tylko do przychodni, a że mamy ją przez płot, to nie będzie długi spacer:-(,

co do noska, to nasz lekarz zawsze zaleca fridowanie, zresztą małemu zawsze wtedy lżej oddycha się:tak:

Madzikm ja też mam troszkę ubranek z 5-10-15, obecnie piżamki z miki, bardzo fajne, które używamy jako wierzchnie, tzn zakładam pajacyk, a na to piżamkę, bo mały wyfikuje się spod kołderki:-p

na długi weekend nigdzie się nie wybieramy:-(, bo mamy komunię, potem roczek, potem chrzciny i to wszystko tydzień po tygodniu:no:

wczoraj mielismy małe spotkanie rodzinne, przyjechała siostra z maluszkiem (którego z resztą pomagałam rodzić:tak:), ale z niego chłopisko:szok:, nosi ubranka Piotrusia, kiedy ten miał ze 2 mies, a on ma 5 tyg:laugh2:,
jak go tak sobie ponosiłam, to mi sie tak jakos fajnie zrobiło:-), te maluszki tak patrzą, są takie bezbronne, rozczuliłam się strasznie:zawstydzona/y:

zapodałam mężowi temat wyjazdu...może coś wyjdzie z tego ;-)
ale bez młodej chyba..tylko my w naszą 6 rocznicę poznania :rolleyes:

no tak na jeden dzień to na pewno babcia zostanie:tak:

my się znamy już 8 lat:szok:a mam wrazenie, że kilka mcy, tak mnie czasem ten mój chłop zadziwia;-)

reklama
my się znamy już 8 lat:szok:a mam wrazenie, że kilka mcy, tak mnie czasem ten mój chłop zadziwia;-)

dobre :-D:-D:-D

no mi się marzy taki wypadzik do kina, restauracji, shopping ;-)
trochę mi szkoda kasy ale dawno takich przyjemności nie mieliśmy, bo ciągle coś...
zobaczymy, do 2 maja jeszcze "daleko" :-D

blueberry to daj znać jak już będziesz coś do sprzedaży miała :happy:
ja przedwczoraj kupiłam takie zwykłe słomki, żeby małej pokazać o co biega, ale bała się i w ogóle tej słomki do buzi nie chciała wziąć :-D

Do góry