A
Agutek
Gość
Też bym gdzieś pojechała... Tylko gdzie?
do centrum Krakowa na Wawel
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Shopping z moim chłopem odpadano mi się marzy taki wypadzik do kina, restauracji, shopping ;-)
No waydo centrum Krakowa na Wawel![]()
Shopping z moim chłopem odpada. Więcej stresu niż przyjemności
.
a wiesz, że u nas to całkiem wychodzi
wchodzę do sklepu, mówię małżowi czego mniej więcej szukam i on chodzi po sklepie i próbuje to znaleźć
potem w przymierzalni jak coś nie pasuje mi to mu daję a on idzie odłożyć, przynieść inny rozmiar, po drodze coś znajdzie co mu się spodoba i jeszcze to mi donosi bym przymierzyła...![]()
To u nas jest tak, że mój m najpierw 1,5 godziny spędza w MediaMarkcie i ogląda telewizory za 50 tysięcy i inne takie, a ja jęczę, że mnie bolą nogi i że mi się nudzigorzej na odwrót...jak on chce oglądać jakieś popierdółki, to ja nie mam cierpliwości by czekać aż on się naogląda![]()
To u nas jest tak, że mój m najpierw 1,5 godziny spędza w MediaMarkcie i ogląda telewizory za 50 tysięcy i inne takie, a ja jęczę, że mnie bolą nogi i że mi się nudzi, a potem nagle zaczyna mu się śpieszyć i nici z zakupów. Jak ja coś kupuję to co chwila słyszę "pośpiesz się", "długo jeszcze?", "dobre to jest, czego jeszcze szukasz?"
. A jak się zapytam czy ładne, to słyszę "przecież nie ja w tym będę chodził". No porażka normalnie ;-).
haha podstawowy błąd taktyczny -najpierw twoje zakupy a potem MediaMarkt ;-)
u nas zawsze taka kolejność jest i ja swoje mam załatwione a MediaMarkt potem jest i wtedy to ja zrzędzę,że mi się tam nudzi i że chodźmy już![]()